3 τυχερές κερδίζουν από μια μηνιαία αγωγή καθαρού κολλαγόνου από την Arcaya για λείο & νεανικό δέρμα

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

3 τυχερές κερδίζουν από μια μηνιαία αγωγή καθαρού κολλαγόνου από την Arcaya για λείο & νεανικό δέρμα

diagwnismos

Η Arcaya προσφέρει τα καλοκαιρινά της δώρα στο διαγωνισμό του Jenny.gr, χαρίζοντας σε 3 τυχερές ένα πακέτο μηνιαίας αγωγής​ καθαρού Κολλαγόνου  Collagen Ampoulesσε επαγγελματικές αμπούλες ομορφιάς για λείο και νεανικό δέρμα. Πρόκειται για μία συνεχόμενη αγωγή απίστευτα αποτελεσματική και απαραίτητη σε διάρκεια.

Ο εντατικός ορός ομορφιάς με καθαρό κολλαγόνο σχηματίζει ένα άμεσο φιλμ σύσφιξης και προστασίας στο πλέγμα της επιφάνειας της επιδερμίδας. Το περίγραμμα του προσώπου γίνεται πιο λείο και νεανικό. Η ικανότητα σύνδεσης της επιδερμίδας με το νερό αποκαθίσταται, προστατεύοντας από την απώλεια υγρασίας. Αποτελεσματική δράση και σε δέρματα που έχουν ταλαιπωρηθεί από εξωτερικούς παράγοντες ή δέρματα με διεσταλμένους πόρους.

Η Arcaya το κορυφαίο brand στην παγκόσμια αγορά επαγγελματικών καλλυντικών, ξεχωρίζει για τις Αμπούλες Ομορφιάς, απόλυτα εξειδικευμένες για κάθε ανάγκη, κάθε επιδερμίδα, κάθε ηλικία! Πρόκειται για super serums πολύ πιο εξελιγμένα και συμπυκνωμένα από τα serums που έχουμε συνηθίσει ως τώρα, και εφαρμόζονται ως serums. Οι αμπούλες δεν είναι μονοδόσεις αλλά η κάθε μία διαρκεί για τουλάχιστον 4-5 χρήσεις.

competition collagen-Image (2)

Πρωτοποριακή εφαρμογή στην επιδερμίδα: Dropper Applicator

Ο πρωτοποριακός τρόπος εφαρμογής με τον ειδικό υποδοχέα (dropper applicator) καθιστά εύκολη τη χρήση απ’ευθείας στην επιδερμίδα, εξοικονομώντας σωστή ποσότητα, εξασφαλίζοντας την ενεργή δράση των συστατικών σε κάθε εφαρμογή.

• Ειδικά σχεδιασμένο σταγονόμετρο για εύκολη και αποτελεσματική εφαρμογήarcaya_dropper

• Ελεγχόμενη δοσολογία στην εφαρμογή

• Ευκολία στη χρήση

• Προστασία του προϊόντος από την έκθεση σε εξωτερικούς παράγοντες

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα πακέτο μηνιαίας αγωγής​ καθαρού Κολλαγόνου  Collagen Ampoulesσε επαγγελματικές αμπούλες ομορφιάς​!

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 28 Ιουνίου στις 23:59

More for you

 
 

Don't Miss