Δείτε τη νικήτρια που κερδίζει δώρα από το Fairy

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Δείτε τη νικήτρια που κερδίζει δώρα από το Fairy

Fairy_mom_kid

Το Jenny.gr κατανοώντας τις ανάγκες της σύγχρονες γυναίκας και την απαιτητική καθημερινότητά χαρίζει σε μία αναγνώστρια 3 προϊόντα Fairy που θα της λύσουν τα χέρια. Η πολυάσχολη μαμά έχει ένα δικό της προσωπικό σύμμαχο, το Fairy Clean & Care.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε τη δική σας εμπειρία ως πολυάσχολη μαμά μαζί με τα παιδιά σας, που το Fairy σας "έσωσε"!

Διαβάστε εδώ την προσωπική εμπειρία της Τζένης Μπαλατσινού.

Κάθε σταγόνα του Fairy Clean & Care περιέχει μια νέα φόρμουλα, που αποτελείται από 3 καθαριστικούς παράγοντες (Τriple Action Cleaning System), ο συνδυασμός των οποίων έχει σχεδιαστεί για να εστιάζει, κυρίως στα λίπη αλλά και τα άλλα υπολείμματα φαγητού, παρέχοντας την εξαιρετική καθαριστική δράση που αναζητούν οι γυναίκες. Τώρα όλες οι γυναίκες μπορούν να βασιστούν στην ανώτερη καθαριστική δύναμη του Fairy, βρίσκοντας το δικό τους σύμμαχο στο χάος της κουζίνας.

Capture

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του Jenny.gr και του Fairy, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. Μια τυχερή θα κερδίσει 3 προϊόντα Fairy Clean & Care Τριαντάφυλλο & Σατέν και θα διαπιστώσει μόνη της την καθαριστική του δύναμη.

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 28 Ιουνίου στις 23:59

More for you

 
 

Don't Miss