Κέρδισε το πιο stylish δώρο από τα wyoustores.com στο επόμενο τεύχος του HOPE magazine

Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Κέρδισε το πιο stylish δώρο από τα wyoustores.com στο επόμενο τεύχος του HOPE magazine

Αν πρέπει να βρούμε το σήμα κατατεθέν της ανοιξιάτικης σεζόν, αυτό θα ήταν σίγουρα ένα ευκολοφόρετο μίνι φόρεμα το οποίο μας επιτρέπει να «παίξουμε» στιλιστικά και να δημιουργήσουμε διάφορα looks.

Από την άλλη, μία εξίσου κολακευτική και stylish εναλλακτική στα spring dresses είναι και το jumpsuit, το κομμάτι που λατρεύουν όλες οι fashion lovers και ταιριάζει περισσότερο σε εκείνες που αγαπούν το θηλυκό στιλ αλλά με μία πιο casual νότα.

Εμείς ξεχωρίσαμε δύο κομμάτια, το ευκολοφόρετο μαύρο jumpsuit και το chic λευκό μίνι φόρεμα με βολάν από το πάντα-in-fashion online προορισμό Wyoustores.com στις πιο βασικές αποχρώσεις, το λευκό και το μαύρο, τα οποία μπορούν να γίνουν ο καμβάς πάνω στον οποίο θα «χτίσετε» τα πιο κομψά σύνολα για την άνοιξη και το καλοκαίρι. 

Για να κάνετε δικό σας ένα από τα δύο must-have κομμάτια του καλοκαιριού, δεν έχετε παρά να γραφτείτε στο νέο HOPE members only magazine με ένα click εδώ, για να διαβάζετε πρώτες στο inbox σας τις νέες τάσεις σε μόδα και μακιγιάζ, ιστορίες, πρόσωπα, deco, σχέσεις, προτάσεις  αλλά και να παίρνετε μέρος στους υπέροχους διαγωνισμούς που θα χαρίζουν πολλά και όμορφα δώρα.

Πατήστε εδώ για να γραφτείτε στο νέο HOPE magazine the email edition και να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό

 

More for you

 
 

Don't Miss