Δείτε τις 3 τυχερές που κερδίζουν από μία δωροεπιταγή των 100€ για το e-shop Parthenis

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Δείτε τις 3 τυχερές που κερδίζουν από μία δωροεπιταγή των 100€ για το e-shop Parthenis

Κάθε αλλαγή σεζόν είναι πάντα μια καλή ευκαιρία για να ανανεώσουμε τη γκαρνταρόμπα μας και να βάλουμε μερικές ωραίες πινελιές στο στιλ μας, μέσα από κομμάτια που φοριούνται εύκολα και μας χαρίζουν άνετα σύνολα, ανάλογα με το ύφος της κάθε εποχής.

Κι ενώ διανύουμε το καλοκαίρι, η ανάγκη για ρούχα ανάλαφρα που δεν μας εμποδίζουν στις κινήσεις και τα οποία μπορούν να φορεθούν το ίδιο άνετα το πρωί και το βράδυ, είναι ακόμα πιο έντονη.

Εμείς όπως σας έχουμε ξαναπεί, αυτό το έχουμε βρει σε ένα από τα πιο iconic brands που μετράει πολλά χρόνια στον χώρο της μόδας και έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη μας και την προτίμησή μας, χάρη στις απλές γραμμές, το καθαρό design και την άψογη ποιότητα που μας προσφέρει.

Τα ρούχα με την υπογραφή Parthenis είναι εκείνα που επιλέγουμε για το καλοκαίρι μας φέτος, αφού και μας επιτρέπουν να υιοθετήσουμε την αγαπημένη τάση του athleisure αλλά και να νιώθουμε ότι φοράμε κομμάτια εξαιρετικής ποιότητας και ραψίματος, ανεβάζοντας έτσι την διάθεσή μας - ειδικά δε τώρα που ξεκίνησαν οι super εκπτώσεις στο ανανεωμένο e-shop τους.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, το Jenny.gr σε συνεργασία με το eshop Parthenis δίνει τη δυνατότητα σε 3 τυχερές αναγνώστριες να κερδίσουν από μία δωροεπιταγή των 100 για αγορές στο e-shop Parthenis και μάλιστα τώρα που το e-shop Parthenis ξεκίνησε καλοκαιρινές εκπτώσεις  - ακόμα περισσότερο shopping δηλαδή. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και μπείτε στην κλήρωση. 

Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε το καλοκαιρινό σας shopping;

 

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 18/07/2017

 

ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  1. ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΠΑΡΜΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ
  2. Κωνσταντίνα Ανδρουτσοπούλου
  3. Βασιλική Γιάννου

 

Όροι Διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας Ορσαλία Παρθένη Μ.Ε.Π.Ε., οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 12/07/2017 και ώρα 14:00 έως την 18/07/2017 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr από την 19/07/2017 και ώρα 13:00. Οι νικήτριες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους και καλούνται να στείλουν επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου τους εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαιώσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέας νικήτριας.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

More for you

 
 

Don't Miss