Διαλέξτε το αγαπημένο σας iconic look και κερδίστε πρoσκλήσεις για το πρώτο fashion show υψηλής ραπτικής της Ελλάδας. Δείτε τις νικήτριες

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Διαλέξτε το αγαπημένο σας iconic look και κερδίστε πρoσκλήσεις για το πρώτο fashion show υψηλής ραπτικής της Ελλάδας. Δείτε τις νικήτριες

Το κόκκινο χαλί του φεστιβάλ Καννών για το 2017 μας άφησε με μία πολύ ωραία γεύση όσον αφορά τη μόδα και γι' αυτό το λόγο ανυπομονούμε να ξεκινήσει κι επίσημα το red carpet season. Μέχρι τότε, λοιπόν, όπως και κάθε φθινόπωρο, κοιτάμε πίσω στις πιο αξιοσημείωτες εμφανίσεις των αγαπημένων μας celebrities που είχαν την haute moment τους και τα looks τους πρόκειται να γίνουν iconic.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε πέντε από τις πιο αγαπημένες μας celebrities και τα oufits που τις έκαναν να λάμψουν στο red carpet και εσείς μπορείτε να διαλέξετε το δικό σας αγαπημένο για να δείτε πόσο δημοφιλές είναι. 

 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και μπείτε στην κλήρωση. 5 τυχερές κερδίζουν από 1 διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν το πρώτο fashion show υψηλής ραπτικής "Hautes Grecians" και να παραβρεθούν στο πάρτυ που θα ακολουθήσει Hautes Grecians Party by Moet, στις 25 Οκτωβρίου 2017!

#HautesGRecians #hautemoet #moetmoment

 

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 19 Οκτωβρίου 2017

ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  1. Γεωργια σάρρη 
  2. ΒΑΣΩ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ
  3. Χριστίνα Διαμαντοπούλου
  4. αθηνά ευθυμιάδου
  5. Σταυρουλα Τσουτσανη

 

Όροι Διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας S.C. Johnson Hellas LTD, οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 13/10/2017 και ώρα 18:00 έως την 19/10/2017 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και το ονομά τους θα αναρτηθεί στο www.jenny.gr από την 20/10/2017 και ώρα 13:00. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους και καλούνται να στείλουν επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου τους εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαιώσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέω νικητών.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.
Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

More for you

 
 

Don't Miss