Οι 2 τυχερές αναγνώστριες που κερδίζουν από μία δωροεπιταγή αξίας 100€ για shopping από το KOOLFLY.com

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Οι 2 τυχερές αναγνώστριες που κερδίζουν από μία δωροεπιταγή αξίας 100€ για shopping από το KOOLFLY.com

Βρισκόμαστε ήδη στην καρδιά του Φθινοπώρου και, ενώ έξω ο καιρός μπορεί να μην είναι και ό,τι πιο χειμερινό, γνωρίζουμε ότι σύντομα θα χρειαστεί να αρχίσουμε να συνθέτουμε τα πιο ωραία winter looks. 

Κάτι που απαιτεί σίγουρα μια προεργασία όσον αφορά τη shopping list μας και τα κομμάτια κλειδιά που θα επιλέξουμε να βάλουμε στη ντουλάπα μας για τη σεζόν Fall/Winter '17-'18. 

Εντυπωσιακά pieces όπως μάξι φούστες από elegant υλικά με μυστηριώδη χαρακτήρα, statement αξεσουάρ όπως μία πρακτική και όμορφη τσάντα ή ένα ζευγάρι θηλυκά ψηλοτάκουνα αλλά και πιο χρηστικά κομμάτια για τα daily looks μας, όπως ένα ωραίο τζιν παντελόνι ή ένα φούτερ με κάποιο εντυπωσιακό print. 

Και το ιδανικό ξέρετε όλες νομίζω ποιο είναι, το να μπορούμε να τα βρούμε όλα αυτά σε έναν μόνο shopping προορισμό που μάλιστα διαθέτει και τα πιο αγαπημένα και ιδιαίτερα brands της αγοράς.

Το KOOLFLY.com λοιπόν γίνεται και αυτή τη σεζόν η πρώτη μας επιλογή για shopping που θα δώσει το απαραίτητο boost στη γκαρνταρόμπα μας και συνεπώς  στις καθημερινές μας εμφανίσεις και το jenny.gr δίνει σε δύο τυχερές αναγνώστριες από μία δωροεπιταγή αξίας 100€ για shopping και ανανέωση της ντουλάπας αλλά και της διάθεσής τους. 

Μερικές επιλογές που μπορούμε να βρούμε στο KOOLFLY.com και μας τράβηξαν την προσοχή

Crescent Moon Embroidered μαύρη μπλούζα, Free People / Strangelove μπεζ γυναικείο παντελόνι, Free People

 

Γυναικεία μπλε βελούδινη μπλούζα, Boy London / Borgosesia γυναικεία μαύρη φούστα, Sh by Silvian Heach

Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και μπορεί να είστε εσείς μια από τις 2 τυχερές που θα κερδίσουν από 1 δωροεπιταγή αξίας 100€ για shopping από το KOOLFLY.com.

 

ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  1. ΜΑΝΙΝΑ ΑΓΚΟΤΗ
  2. Μιρέλα Κενάτσι 

 

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 01/11/2017

Όροι συμμετοχής

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας ΕNOVAWAY Α.Ε., οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 26/10/2017 και ώρα 13:00 έως την 01/11/2017 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματα τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr από την 02/11/2017 και ώρα 11:00. Οι νικήτριες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους και καλούνται να στείλουν επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου τους εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαιώσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέων νικητριών.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες δίδουν ρητώς την συγκατάθεσή τους προς τη διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ όπως επεξεργαστεί ή/και διαβιβάσει τα προσωπικά στοιχεία τους στην συνδιοργανώτρια εταιρεία ΕNOVAWAY Α.Ε. για προώθηση ενημερωτικού υλικού.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

 

More for you

 
 

Don't Miss