Κερδίστε 5 μαστογραφίες από το Κέντρο Μαστού της Ευρωκλινικής Αθηνών στο επόμενο τεύχος του HOPE magazine

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Κερδίστε 5 μαστογραφίες από το Κέντρο Μαστού της Ευρωκλινικής Αθηνών στο επόμενο τεύχος του HOPE magazine

«Κάλλιον του θεραπεύειν το προλαµβάνειν», υποστήριζε ο Ιπποκράτης, αναδεικνύοντας τη σημασία της πρόληψης για την υγεία. Γιατί το πολυτιμότερο αγαθό που έχουμε είναι η υγεία μας και εμείς οι γυναίκες έχουμε έναν λόγο παραπάνω να υιοθετήσουμε ως τρόπο ζωής την έννοια της πρόληψης.

Ο ρόλος της προληπτικής ιατρικής μπορεί να αποδειχθεί σωτήριος σε όλες τις περιπτώσεις των ασθενειών που είναι απειλητικές για τη ζωή μας. Και μια από αυτές τις ασθένειες είναι ο καρκίνος του μαστού. Η έγκαιρη διάγνωση είναι το πιο δυνατό όπλο κάθε γυναίκας σε αυτή τη μάχη, γι αυτό και είναι σημαντική εκτός από την αυτοεξέταση και η μαστογραφία, η οποία υπήρξε και παραμένει το κατεξοχήν εργαλείο για τον έλεγχο του καρκίνου του μαστού.

 

 

Και επειδή η μαστογραφία μπορεί να σώσει ζωές το Τμήμα  Μαστού της Ευρωκλινικής Αθηνών παρέχει δωρεάν 5 μαστογραφίες. Το υπερσύγχρονο Τμήμα Μαστού της Ευρωκλινικής Αθηνών αποτελεί ένα πρότυπο κέντρο αναφοράς το οποίο δημιουργήθηκε για να παρέχει ολοκληρωμένες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας στις γυναίκες όσον αφορά την πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία των παθήσεων του μαστού. Στελεχωμένο με εξειδικευμένους επιστήμονες, όλων των απαιτούμενων ειδικοτήτων, και εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα διαγνωστικά και απεικονιστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας εξασφαλίζεται η μέγιστη αποτελεσματικότητα στη διάγνωση αλλά και τη θεραπεία των καλοήθων και κακοήθων παθήσεων του μαστού. Η Ιατρική δε ομάδα του τμήματος μαστού διαθέτει επίσης πλούσια επιστημονική κατάρτιση ενώ χαίρει της αναγνώρισης του ελληνικού και διεθνούς ιατρικού κόσμου.

Για να κάνετε την εξέταση δωρεάν δεν έχετε παρά να γραφτείτε στο νέο HOPE members only magazine με ένα click εδώγια να διαβάζετε πρώτες στο inbox σας τις νέες τάσεις σε μόδα και μακιγιάζ, ιστορίες, πρόσωπα, deco, σχέσεις, προτάσεις  αλλά και να παίρνετε μέρος στους υπέροχους διαγωνισμούς που θα χαρίζουν πολλά και όμορφα δώρα.

Πατήστε εδώ για να γραφτείτε έως τις 31/10 στο νέο HOPE magazine the email edition και να λάβετε το HOPE στο inbox σας ώστε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss