Μοιραστείτε το δικό σας μυστικό για εσωτερική ισορροπία και κερδίστε δώρα από τη σειρά επιδορπίων Sweet & Balance. Οι νικήτριες

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Μοιραστείτε το δικό σας μυστικό για εσωτερική ισορροπία και κερδίστε δώρα από τη σειρά επιδορπίων Sweet & Balance. Οι νικήτριες

Έχετε παρατηρήσει ποτέ έναν άνθρωπο που σας φαίνεται ευτυχισμένος; Κάποιον που να ακτινοβολεί από χαρά; Αν τον παρατηρήσετε προσεκτικά θα αντιληφθείτε ότι υπάρχει στη ζωή του ισορροπία.

Μέτρον άριστον είπε ο Κλεόβουλος. Οι σχέσεις, η δουλειά, η σωματική και ψυχική υγεία, η προσωπική ανάπτυξη και ο ελεύθερος χρόνος συνιστούν ισορροπημένη ζωή. Η ισορροπία είναι αυτή που μας επιτρέπει να αποδίδουμε καλύτερα, να έχουμε διαύγεια και να ορίζουμε αυτό που θέλουμε από τη ζωή μας. Η διατροφή, ο αθλητισμός, ένα χόμπι, οι ατελείωτες βραδιές με φίλους, μια αναζωογονητική βόλτα στην εξοχή μπορούν να ενταχθούν σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ζωής, χαρίζοντας την ισορροπία.

Και επειδή η εσωτερική γαλήνη και η ευτυχία, όσο παράξενο και αν ακούγεται, είναι αποτέλεσμα χημικών διεργασιών - για παράδειγμα όταν είμαστε φουλ χαρούμενες, ορμόνες όπως η σεροτονίνη ή η ντοπαμίνη κάνουν πάρτι στον εγκέφαλό μας -  ένα κομμάτι γλυκό σίγουρα θα μας χαρίσει γαλήνη και ένα χαμόγελο στα χείλη. Αν μάλιστα αυτή η γλυκιά γεύση προέρχεται από τη σειρά επιδορπίων Sweet & Balance της ΓΙΩΤΗΣ, που αντί για ζάχαρη περιέχει γλυκαντικό φυσικής προέλευσης από εκχύλισμα του φυτού stevia, γίνεται ακόμα πιο γλυκιά.

Όπως καταλαβαίνετε όλα είναι θέμα επιλογών. Γι αυτό και περιμένουμε από εσάς να μοιραστείτε το δικό σας μυστικό για να έχετε ισορροπία στη ζωή και θα έχετε την ευκαιρία συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα να κερδίσετε δώρα από τη σειρά επιδορπίων Sweet & Balance.

Παίξτε στο παρακάτω poll και μοιραστείτε μαζί μας το "μυστικό" της ισορροπίας σας.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

 

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 23/11/2017

ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  1. ΕΛΕΝΗ ΚΟΤΖΑΜΑΝΗ
  2. Γεωργία Μπομπότη
  3. Δήμητρα Μπούρα
  4. ΝΙΚΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
  5. Κατερίνα Χατζηκυριάκου 

 

Όροι Διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας ΓΙΩΤΗΣ ΑΕ, οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 17/11/2017 και ώρα 15:00 έως την 23/11/2017 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr από την 24/11/2017 και ώρα 13:00. Οι νικήτριες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους και καλούνται να στείλουν επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου τους εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαιώσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέας νικήτριας.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

More for you

 
 

Don't Miss