Αυτές είναι οι 2 νικήτριες που κερίζουν τα 2 maxi φορέματα αξίας 270 ευρώ από τα wyoustores.com

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Αυτές είναι οι 2 νικήτριες που κερίζουν τα 2 maxi φορέματα αξίας 270 ευρώ από τα wyoustores.com

Η περίοδος που διανύουμε με τα γιορτινά καλέσματα να έρχονται το ένα μετά το άλλο, προϋποθέτει να έχουμε βρει και το look που θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε και γίνουμε οι πρωταγωνίστριες των parties. 

Αν φέτος στο ρεβεγιόν λοιπόν θέλετε να ξεφύγετε από τα κλασικά κομμάτια με παγιέτες αλλά να κάνετε τη διαφορά μέσα από πιο elegant επιλογές, όπως η δαντέλα και οι διαφάνειες, νομίζουμε θα λατρέψετε το συγκεκριμένο φόρεμα από το brand J'aime les Garcons, το οποίο μπορείτε να βρείτε στο Wyoustores.com θα γίνει το απόλυτο must-have για τις γιορτινές σας εμφανίσεις. 

Σε κομψή μοβ απόχρωση που την ερχόμενη σεζόν θα είναι ό,τι πιο hot, εμπλουτισμένο με διαφάνειες που του δίνουν ένα sexy twist αλλά και με χρυσές λεπτομέρειες που χαρίζουν το απαραίτητο glam, η συγκεκριμένη δημιουργία θα σας κάνει να νιώθετε το επίκεντρο του party ενώ το midi μήκος της θα αναδείξει υπέροχα όποια παπούτσια επιλέξετε να φορέσετε.

To Jenny.gr σε συνεργασία με τα Wyoustores.com κάνει δώρο σε δύο τυχερές αναγνώστριες από ένα τέτοιο φόρεμα, αξίας 135 ευρώ το καθένα, ώστε να κλέψετε την παράσταση στα γιορτινά καλέσματα και να υποδεχτείτε το νέο έτος με την πιο chic και λαμπερή διάθεση.

Για να έχετε μια ευκαιρία να το κερδίσετε δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμας συμμετοχής!

 

ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  1. ΕΛΕΝΑ ΦΑΜΕΛΗ
  2. Αννα Σπινθουτη

 

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 27/12/2017

Όροι Διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας Κ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ​, οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 21/12/2017 και ώρα 11:00 έως την 27/12/2017 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr από την 28/12/2017 και ώρα 13:00. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από την εταιρεία Koolworks ΑΕ και καλούνται να στείλουν επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου τους εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαιώσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέων νικητών.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες δίδουν ρητώς την συγκατάθεσή τους προς τη διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ όπως επεξεργαστεί ή/και διαβιβάσει τα προσωπικά στοιχεία τους στην συνδιοργανώτρια εταιρεία Κ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ​ για προώθηση ενημερωτικού υλικού.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

More for you

 
 

Don't Miss