Οι 2 τυχερές που κερδίζουν από ένα διήμερο βιωματικό σεμινάριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Δευτέρα 08 Ιανουαρίου 2018

Δευτέρα 08 Ιανουαρίου 2018

Οι 2 τυχερές που κερδίζουν από ένα διήμερο βιωματικό σεμινάριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Μήπως νιώθετε μπλοκαρισμένοι και βιώνετε συναισθήματα μοναξιάς, θλίψης και απόγνωσης; Μήπως έφτασε η στιγμή να κάνετε μια επανεκκίνηση στη ζωή σας; Εάν νιώθετε την ανάγκη να κάνετε το επόμενο βήμα, αλλά δεν ξέρετε πώς, ο life coach Δημήτρης Τσέλιος σας μαθαίνει τον τρόπο.

Εσείς δεν έχετε παρά να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό στον οποίο δυο τυχερές θα κερδίσουν από ένα διήμερο βιωματικό σεμινάριο σε Αθήνα (13-14 Ιανουρίου) και Θεσσαλονίκη (20-21 Ιανουαρίου). Ένα σεμινάριο «Restart» που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το εσωτερικό σας δυναμικό, να αποκτήσετε τον έλεγχο της ζωής σας και να οργανώσετε ένα πλάνο δράση που θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τα μεγαλύτερά σας όνειρα. Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο πατήστε εδώ. 

Το μόνο που χρειάζεται για να δηλώσετε συμμετοχή είναι να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα.

 

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 10/01/2018

ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  1. Πολυξένη ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ
  2. ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΟΤΑΡΙΔΟΥ

 

Όροι Διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 08/01/2019 και ώρα 15:00 έως την 10/01/2017 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr από την 11/01/2018 και ώρα 13:00. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους και καλούνται να στείλουν επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου τους εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαιώσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέων νικητών.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

More for you

 
 

Don't Miss