25 τυχερές κερδίζουν από έναν ορό Advanced Génifique της Lancôme στο επόμενο τεύχος του HOPE magazine

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

25 τυχερές κερδίζουν από έναν ορό Advanced Génifique της Lancôme στο επόμενο τεύχος του HOPE magazine

Στις ημέρες μας σχεδόν όλες οι γυναίκες γνωρίζουμε ποια είναι τα βήματα της περιποίησης της επιδερμίδας. Ξεκινάμε με τον καθαρισμό και ακολουθεί ο ορός και η ενυδατική. Τα προϊόντα στοχεύουν στις ανάγκες του δέρματος και η περιποίηση είναι σημαντικό να γίνεται πρωί και βράδυ.

Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να καταλήξουμε στα σωστά προϊόντα, σε εκείνα δηλαδή που δρουν σε βάθος και έχουν ορατά αποτελέσματα, σε λογικά χρονικά πλαίσια. 

Ένα από τα προϊόντα που έχει ήδη αγαπηθεί από εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο και έχει αποδείξει τα ορατά του αποτελέσματα είναι οορός Genifique της Lancôme. Είναι ένα από τα προϊόντα που έχει ξεχωρίσει από το 2009 και από τότε το εμπιστεύονται εκατομμύρια γυναίκες. Μάλιστα στην Ασία, το αποκαλούν το "μαγικό", μαύρο μπουκάλι, μία ονομασία που προέρχεται από το μοναδικό design του μπουκαλιού, που βρίσκεται το προϊόν.

 

Είναι ο πρώτος ορός που είναι εμπνευσμένος από τον κλάδο της επιστήμης των γονιδίων. Αξιοποιώντας τη μεταγραφομική, η οποία μελετά την έκφραση των γονιδίων, σε συνδυασμό με την πρωτεομική, η οποία αποδεικνύει τη δράση τους μέσω της σύνθεσης πρωτεϊνών του δέρματος, η Lancôme κατάφερε να ταυτοποιήσει τις πρωτεΐνες που χαρακτηρίζουν τη νεανική επιδερμίδα.

Μετά από 130 διεθνή βραβεία και μετά από δισεκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, ο ορός Advanced Génifique είναι πλέον ένα "MUST" skincare προϊόν για γυναίκες που αναζητούν ορατά, απτά χαρακτηριστικά νεότητας και πρωτοφανές αποτέλεσμα νεανικής επιδερμίδας.

 

Το "Hope Magazine The Email Edition" σε συνεργασία με τη Lancôme δίνει τη δυνατότητα σε 25 τυχερές να αποκτήσουν από έναν ορό Advanced Génifique.

Για να κάνετε δικό σας έναν ορό Advanced Génifique, δεν έχετε παρά να γραφτείτε στο νέο HOPE members only magazine με ένα click εδώ, για να διαβάζετε πρώτες στο inbox σας τις νέες τάσεις σε μόδα και μακιγιάζ, ιστορίες, πρόσωπα, deco, σχέσεις, προτάσεις  αλλά και να παίρνετε μέρος στους υπέροχους διαγωνισμούς που θα χαρίζουν πολλά και όμορφα δώρα.

Πατήστε εδώ για να γραφτείτε στο νέο HOPE magazine the email edition έως τις 24/01 και να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss