Η νικήτρια του Stokke® Xplory®V6

Πέμπτη 03 Μαΐου 2018

Πέμπτη 03 Μαΐου 2018

Η νικήτρια του Stokke® Xplory®V6

Ο μεγάλος διαγωνισμός του jenny.gr ολοκληρώθηκε.

Η νικήτρια που κερδίζει το καρότσι Stokke® Xplory®V6 είναι η Ευαγγελία Κωστοπούλου. Πολλά συγχαρητήρια.

 

Λίγα λόγια για το Stokke® Xplory®V6

Παρουσιάστηκε πρώτη φορά το 2003 και το χαρακτηριστικό του ντιζάιν εξακολουθεί να είναι εξίσου επίκαιρο και πρωτοποριακό σήμερα όσο ήταν και τότε.Μοναδικό στο είδος του, η πολυχρηστικότητα, μετατρεψιμότητα και μοναδική λειτουργικότητα του Stokke® Xplory® V6 πάνε σε άλλο επίπεδο την καινοτομία στα καρότσια.

Αποτελεί την απόλυτη έκφραση της εταιρικής μας φιλοσοφίας και κάθε εκατοστό του καροτσιού-σήμα κατατεθέν μας έχει σχεδιαστεί για να φέρνει κοντά εσάς και το μωρό σας, προκειμένου να επικοινωνείτε καλύτερα. Με το πρωτοποριακό ρυθμιζόμενο κάθισμα καθ’ ύψος, το Stokke® Xplory® ανεβάζει πιο ψηλά το μωρό σας, ώστε να αλληλεπιδράτε καλύτερα όσο εξερευνάτε τον κόσμο μαζί. Το ρυθμιζόμενο κάθισμα σημαίνει ότι το μωρό σας μπορεί να σας κοιτάει, ενθαρρύνοντας την οπτική επαφή και την αίσθηση ασφάλειας στη διάρκεια των πρώτων μηνών του μωρού όπου όλα του είναι καινούργια. Είναι εξαιρετικά σημαντικό αυτό, γιατί τα παιδιά έχουν την ανάγκη να επικοινωνούν προκειμένου να νιώθουν ότι είναι ασφαλή και ότι τα αγαπάνε. Τα μωρά κοιτάνε τους γονείς τους για οπτικές ενδείξεις. Αυτό τα βοηθάει να κατανοήσουν το περιβάλλον τους. Αν θέλετε απόδειξη γι’ αυτό, δοκιμάστε το φαινόμενο του καθρέφτη. Για παράδειγμα, αν βγάλετε έξω τη γλώσσα σας στο μωρό σας, συνήθως θα βγάλει κι εκείνο τη δική του. Θα δείτε, επίσης, ότι όταν χαμογελάτε, το μωρό σας θα σας χαμογελάσει χαρούμενο κι αυτό.

Αργότερα, όταν το μωρό σας είναι πιο περίεργο και έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, το κάθισμα του Stokke® Xplory® μπορεί να αλλάξει και αντί να κοιτάει προς τον γονιό να κοιτάει μπροστά, ώστε το παιδί σας που μεγαλώνει να βλέπει περισσότερα πράγματα.

Ο διαισθητικός, έξυπνος σχεδιασμός κάνει όνειρο τη βόλτα με το Stokke® Xplory® V6. Η λειτουργία περιστρεφόμενων τροχών διευκολύνει τους ελιγμούς, ακόμα και στις πιο στενές γωνιές της πόλης. Κάθισμα με ρυθμιζόμενο ύψος που κοιτάει προς τον γονιό ή μπροστά, βελτιωμένο υποπόδιο και χειρολαβή, το Stokke® Xplory® V6 παρέχει αμέτρητες επιλογές για τη θέση του καθίσματος, ώστε να προσαρμόζεται στις ανάγκες σας που συνεχώς αλλάζουν. Κατάλληλο για χρήση από νεογέννητο μέχρι και παιδιά 15 κιλών, διαθέτει ανασχεδιασμένο πολύ άνετο πορτ μπεμπέ με καλύτερο εξαερισμό, κάθισμα με πολύ αφράτο μαξιλαράκι, επεκτεινόμενη κουκούλα και λύση για δύο παιδιά με την προσθήκη του Stokke® Xplory® Sibling Board. Κανένα άλλο καρότσι δεν φέρνει κοντά το παιδί με τον γονιό όπως το Stokke® Xplory® V6.

Τα τελευταία χαρακτηριστικά του νέου Stokke® Xplory® V6 ακολουθούν πιστά την κεντρική μας φιλοσοφία στο ντιζάιν και την πραγματική του δύναμη: το σχήμα ακολουθεί τη λειτουργικότητα, χρησιμοποιώντας τα ελάχιστα εξαρτήματα για μέγιστη απόδοση.

Απλοποιημένη Αναδίπλωση

Το Stokke® Xplory® V6 χρησιμοποιεί τεχνολογία απλοποιημένης αναδίπλωσης με μια κίνηση. Έτσι είναι ακόμα πιο εύκολο να διπλώνετε το καρότσι σας για μεταφορά και αποθήκευση.

Το απόλυτο Πορτ Μπεμπέ για Άνεση και Ασφάλεια του Νεογέννητου

Προστατευτικό και πρακτικό, το νέο πορτ μπεμπέ παρέχει στο βρέφος σας ένα αναπαυτικό μέρος να ξαπλώσει για να ξεκουραστεί και να κοιμηθεί στις εξορμήσεις σας. Αντικαταστήσαμε τις υφασμάτινες λαβές μεταφοράς με μια ενσωματωμένη, περιστρεφόμενη λαβή ντυμένη με ανθεκτική δερματίνη (η λαβή αυτή επίσης αξιοποιείται και ως μπάρα προστασίας στο κάθισμα). Η ενσωματωμένη λαβή μεταφοράς παρέχει εύκολη πρόσβαση στο μωρό και εξυπηρετεί όταν μεταφέρετε το πορτ μπεμπέ. Δύο ευρύχωρες, έξυπνα τοποθετημένες τσέπες παρέχουν μεγάλο αποθηκευτικό χώρο για να έχετε πρόχειρα τα απαραίτητα, ενώ χάρη στα κουμπιά άμεσης αποδέσμευσης το πορτ μπεμπέ βγαίνει εύκολα από τον σκελετό του καροτσιού. Επίσης καινούργιο είναι το στρώμα του πορτ μπεμπέ, που αναπνέει ακόμα καλύτερα. Κατασκευάζεται από ίνες ανανεώσιμων φυτικών πρώτων υλών και είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Επειδή δεν οξειδώνεται, το στρώμα σας θα μείνει φρέσκο και λευκό. Απαλές στην αφή, οι ίνες που χρησιμοποιήθηκαν για το στρώμα έχουν κάθετη δομή, γεγονός που παρέχει επιπλέον αερισμό για καλή ποιότητα αέρα. Και η όλη σύνθεση του νέου πορτ μπεμπέ ολοκληρώνεται με την προσθήκη και εξωτερικών υφασμάτων για ακόμα πιο ξεχωριστή εμφάνιση.

Άκρως Αναπαυτικό Κάθισμα

Η μονάδα καθίσματος με αφράτη επένδυση του νέου Stokke® Xplory® V6 διαθέτει ενσωματωμένη, περιστρεφόμενη μπάρα ντυμένη με ανθεκτική δερματίνη, η οποία αξιοποιείται και ως λαβή μεταφοράς του πορτ μπεμπέ. Έτσι οι γονείς έχουν γρήγορη και άνετη πρόσβαση στο παιδί τους, με την απαραίτητη και μέγιστη ασφάλεια. Δημιουργεί ένα απαλό περιβάλλον για το μωρό σας, αφού η θέση του καθίσματος προσαρμόζεται για ύπνο, ξεκούραση και δραστηριότητες. Επιπλέον, προσαρμόζεται σε βάθος για να είναι πιο άνετο το νεογέννητο. Νέο και ανανεωμένο, το υποπόδιο αναπτύχθηκε σε στενή συνεργασία με φυσικοθεραπευτή. Η πρόθεση πίσω από την αναβάθμιση είναι να έχουν τα μωρά την καλύτερη στήριξη στα πόδια. Η λύση αυτή είναι άψογη εργονομικά, καθώς έτσι δεν κρέμονται τα πόδια, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την ηλικία του παιδιού. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν το μωρό σας κοιμάται και το κάθισμα είναι σε ανάκλιση. Και το καλύτερο απ’ όλα, η μονάδα καθίσματος περιλαμβάνει επεκτεινόμενη κουκούλα με εξαιρετικό εξαερισμό.

Τα Χαρακτηριστικά του Stokke® Xplory® V6 περιλαμβάνουν:

 • Πρωτοποριακό ρυθμιζόμενο κάθισμα καθ’ ύψος
 • Ρυθμιζόμενη, εργονομική λαβή για προσαρμογή στο ύψος του χρήστη
 • Επιλογή σκελετού ανάμεσα σε Black ή Silver
 • Βελτιωμένη στήριξη ποδιών στο κάθισμα
 • Επεκτεινόμενη κουκούλα με άριστο εξαερισμό
 • Ανασχεδιασμένη τσάντα για τα ψώνια
 • Δυνατή και γερή κατασκευή
 • Κλείδωμα περιστροφής των μπροστινών τροχών
 • Επιλογή πορτ μπεμπέ με διαπνέον στρώμα
 • Κατάλληλο από νεογέννητο με το πορτ μπεμπέ μέχρι τα 9 κιλά
 • Κατάλληλο με το κάθισμα από 6 μηνών μέχρι 15 κιλά
 • 10 επιλογές υφάσματος

 

Το Stokke® Xplory®V6 περιλαμβάνει:

 • Σκελετός Stokke® Xplory® V6 (Black ή Silver)
 • Λαβή καροτσιού με μαύρη ή καφέ ανθεκτική δερματίνη
 • Κάθισμα καροτσιού Stokke® 
 • Κουκούλα καροτσιού Stokke® με επιπλέον επέκταση και άριστο εξαερισμό
 • Ένθετο καθίσματος καροτσιού Stokke® 
 • Ενσωματωμένη λαβή Stokke® από δερματίνη για το κάθισμα και το πορτ μπεμπέ
 • Προστατευτικά για το σύστημα πρόσδεσης του καθίσματος Stokke® 
 • Τσάντα καροτσιού για ψώνια Stokke® 

More for you

Don't Miss