Κερδίστε 5 σετ από τη νέα χειμερινή συλλογή της essie

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Κερδίστε 5 σετ από τη νέα χειμερινή συλλογή της essie

Μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα από τα 5 σετ της χειμερινής συλλογής της essie και να λάμψετε στις Γιορτινές μέρες.

Η Essie Weingarten, η ιδρύτρια της εταιρείας essie, δημιούργησε μία νέα, χειμερινή συλλογή για τη γυναίκα με καριέρα, που βάζει στόχους και τους εκπληρώνει με επιτυχία αλλά και με στυλ. «Ο καλύτερος τρόπος να πετύχετε αυτόν τον συνδυασμό και να ξεχωρίσετε κατά τη διάρκεια του χειμώνα είναι να βάλετε χρώμα! Όσες πειραματίζονται με έντονα χρώματα τραβάνε περισσότερο την προσοχή, αφού οι γυναίκες που ρισκάρουν είναι απίστευτα ελκυστικές!», όπως αναφέρει η Essie. Ευγενικά μπλε, βασιλικά κόκκινα και αστραφτερές glitter αποχρώσεις κυριαρχούν στη φετινή συλλογή της essie.

snap happy — πυρακτώδες έντονο κόκκινο she’s pampered — πολυτελές βαθύ κόκκινο beyond cozy — λαμπερό λευκόχρυσο butler please — μπλε του γαλαζοαίματου where’s my chauffeur? — θεϊκό τιρκουάζ leading lady — λαμπερό βυσσινί

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και μπείτε στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα 5 σετ της χειμερινής συλλογής της essie με 6 νέα χρώματα-must για τις Γιορτινές μέρες και όχι μόνο. Κάντε like στη σελίδα Essie Greece στο facebook για να μαθαίνετε πρώτες ότι νέο από την essie!

 Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 28/11/2012 στις 23:59

More for you

 
 

Don't Miss