-20% σε επιλεγμένα προϊόντα

COFFEE ISLAND

Coffee

 20% έκπτωση* σε όλα τα προϊόντα καφεκοπτείου και home barista αποκλειστικά για τους subscribers, χρησιμοποιώντας στις αγορές σας στο eshop 
τον μοναδικό κωδικό που θα βρείτε παρακάτω

_________________________

ΚΑΘΕ ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

Η Coffee Island ξεκίνησε το ταξίδι της στον καφέ το 1999 από την Πάτρα, όταν η αγάπη για τον ποιοτικό specialty καφέ έγινε πάθος και στόχος να τον φτάσει στο ποτήρι του καταναλωτή σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. 
Σήμερα, 20 χρόνια μετά, είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ στην Ελλάδα και η Καλύτερη Αλυσίδα Καφέ στη Νότια Ευρώπη, μένοντας πάντα πιστή στις αξίες της. Οι εξερευνητές της αναζητούν διαρκώς, ανά τον κόσμο, φάρμες που θα δώσουν το ξεχωριστό άρωμα, τη γεύση και την υψηλή ποιότητα των specialty καφέδων της Coffee Island, μέσα από πρόγραμμα Direct Trade, με απευθείας δηλαδή συνεργασίες, δημιουργώντας έτσι σχέσεις εμπιστοσύνης και εξασφαλίζοντας υψηλής και μοναδικής ποιότητας προϊόντα.
Ο καλύτερος καφές, είναι αυτός που δημιουργείς εσύ! Η εμπειρία απόλαυσης δεν έχει όρια και όλοι μας μέσα από την αγαπημένη μας καθημερινή συνήθεια, τον καφέ μας, μπορούμε να αισθανόμαστε περήφανοι για τις μικρές, ιδιαίτερες και τόσο προσωπικές μας δημιουργίες!
Εκλεκτοί κόκκοι espresso, εξαιρετικές single estate επιλογές από μικρές φάρμες, κάψουλες espresso, μεγάλη ποικιλία σε καφέδες φίλτρου, σκέτους και αρωματικούς, ο πάντα αγαπημένος ελληνικός καφές αλλά και ο cult στιγμιαίος έρχονται για να σου προσφέρουν μια μοναδική στιγμή απόλαυσης στο σπίτι!
Το ταξίδι στον κόσμο του specialty καφέ ολοκληρώνεται στο Home Barista station. Τα χρηστικά αντικείμενα (Espresso Moka Coffee Island, Hario Latte Shaker, Aeroccino, κούπες κ.α.) είναι ιδανικές λύσεις για απόλαυση του αγαπημένου σου καφέ όπως τον θέλεις, όπου και αν βρίσκεσαι… 
Γίνε και εσύ ένας ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ COFFEE MAKER!

-20% με χρήση κουπονιού αποκλειστικά για τα εγγεγραμμένα μέλη για αγορές online από την ιστοσελίδα
και το MY COFFEE ISLAND app σε όλα τα προϊόντα καφεκοπτείου και home barista !