Προνομιακές τιμές σε εξετάσεις

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ

odontiatriko_athinon

Τα πακέτα ιατρικών εξετάσεων είναι διαθέσιμα αποκλειστικά για τους subscribers,
στο Οδοντιατρικό Αθηνών όπως αναφέρονται παρακάτω*.

_________________________

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 

1. Ορθοδοντικός έλεγχος ενηλίκων και πανοραμική ακτινογραφία στα 30€

2. Έκπτωση - 10% σε όλες τις ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις (Πανοραμική, Κεφαλομετρική, CBCT).
 
3. Καθαρισμός δοντιών μαζί με στίλβωση (γυάλισμα) στα 50€.
 
4. Έκπτωση - 10% σε όλες τις παιδοδοντιατρικές πράξεις.

5. Δωρεάν έλεγχος και αξιολόγηση για τοποθέτηση εμφυτευμάτων.

 

Αναλυτικά:

1. Ορθοδοντικός έλεγχος ενηλίκων και πανοραμική ακτινογραφία στα 30€

Η ορθοδοντική θεραπεία πέραν της αισθητικής που προσφέρει, επειδή τοποθετούνται τα δόντια στην ιδανική κατά το δυνατό θέση έχει ως αποτέλεσμα και την βελτίωση των συνθηκών στοματικής υγιεινής.
Η κλινική μας διαθέτει ορθοδοντικό τμήμα ενηλίκων όπου η εξειδικευμένη ορθοδοντικός μετά από λεπτομερή εξέταση θα σας προτείνει τις πλέον σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους ορθοδοντικής θεραπείας για τις δικές σας ανάγκες ή του παιδιού σας.
Για να μετακινηθούν τα δόντια σε μια πιο επιθυμητή διάταξη, η ορθοδοντικός μπορεί να χρησιμοποιήσει τα γνωστά σε όλους σιδεράκια που είναι ορατά καθώς βρίσκονται στην πρόσθια επιφάνεια των δοντιών. 
Υπάρχει όμως και η λύση με λευκά σιδεράκια. Τα λευκά σιδεράκια κατασκευάζονται από πορσελάνη υψηλής αισθητικής και αντοχής και χρώματος που μοιάζει με το φυσικό του δοντιού με αποτέλεσμα να μην είναι ορατά.
Η πιο σύγχρονη και «αόρατη» λύση είναι οι αόρατοι νάρθηκες. Οι διαφανείς πλαστικοί ακρυλικοί νάρθηκες που κλειδώνουν πάνω από τα δόντια και αποτελούνται από διαφορετικά σετ που εφαρμόζονται διαδοχικά.
Διαβάστε αναλυτικά για τους αόρατους νάρθηκες. (Link: https://odontiatrikoathinon.gr/news/orthodontiki-therapeia-choris-siderakia-giati-na-tin-protimiso/)
Ακόμη μία εξαιρετικά «αόρατη» αισθητική λύση είναι τα γλωσσικά σιδεράκια (τα οποία τοποθετούνται στην πίσω επιφάνεια των δοντιών).
Η σωστή διάταξη των δοντιών προσφέρει ένα όμορφο αισθητικά χαμόγελο και υγεία στο στόμα σας.

2. Έκπτωση - 10% σε όλες τις ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις.

Η ακτινοδιάγνωση τα τελευταία χρόνια έχει αλματώδη εξέλιξη μέσω της χρήσης του οδοντιατρικού υπολογιστικού τομογράφου CBCT και της τρισδιάστατης απεικόνισης των δομών της στοματικής και γναθοπροσωπικής περιοχής. Ο ακτινοδιαγνώστης σήμερα έχει τη δυνατότητα χρήσης πολύτιμων διαγνωστικών μέσων για την ακριβή ενημέρωση και συνεργασία με τις άλλες οδοντιατρικές ειδικότητες.

Η οδοντιατρική υπολογιστική τομογραφία κωνικής δέσμης (CBCT) αποτελεί την πιο σύγχρονη απεικονιστική μέθοδο και παρέχει τρισδιάστατες εικόνες των δομών των γνάθων και των δοντιών, με εξαιρετική ακρίβεια και λεπτομέρεια. Οι πληροφορίες που παρέχει αυτή η τεχνολογία αιχμής, λόγω της απεικόνισης της 3ης διάστασης αποτελούν ένα πολύτιμο βοήθημα για τον οδοντίατρο, προκειμένου να παρέχει καλύτερο δυνατό θεραπευτικό σχεδιασμό και κλινικό αποτέλεσμα.

Στο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ διαθέτουμε αξονικό τομογράφο τελευταίας τεχνολογίας, X Mind Trium της Acteon, που επιτυγχάνει με το λιγότερο ποσοστό ακτινοβολίας υψηλής ποιότητας απεικονιστικές εξετάσεις: 

ενδοστοματική ψηφιακή ακτινογραφία.
πανοραμική ακτινογραφία.
πλάγια υπολογιστική ακτινογραφία CBCT.
κεφαλομετρική ακτινογραφία.

3. Καθαρισμός Δοντιών μαζί με στίλβωση στα 50€.
Ο οδοντιατρικός καθαρισμός δοντιών είναι μια απλή διαδικασία που δεν συνοδεύεται από πόνο ή κάποια ενόχληση. Αφορά στην απομάκρυνση με ειδικά εργαλεία της οδοντικής πέτρας, ώστε να προληφθούν ή να διαγνωστούν προβλήματα τερηδόνας, πλάκας και ουλίτιδας. Το αποτέλεσμα προσφέρει μια πολύ ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας, καθαριότητας, λείας υφής των δοντιών και πιο λευκού χαμόγελου.

4. Έκπτωση - 10% σε όλες τις παιδοδοντιατρικές πράξεις.

Στο Οδοντιατρικό Αθηνών πιστεύουμε ότι η σωστή ενημέρωση των γονέων και η διδασκαλία της στοματικής υγιεινής βοηθά τόσο τους γονείς και το παιδί να αποκτήσει από νωρίς συνήθειες καθαρά και υγιή δόντια. Η υγεία των νεογιλών δοντιών, τα πρώτα δόντια που αποκτά το παιδί, είναι πολύ σημαντική για την ορθή μάσηση, φώνηση, αποφυγή της δυσάρεστης εμπειρίας του πόνου αλλά και την υγεία των μόνιμων δοντιών που θα αποκτήσει το παιδί από στην ηλικία των 8 έως 12 ετών.

5. Δωρεάν έλεγχος και αξιολόγηση για τοποθέτηση εμφυτευμάτων.

Η χρήση των εμφυτευμάτων στην οδοντιατρική είναι μια διαδικασία απολύτως ασφαλής, πολύ καλά τεκμηριωμένη από επιστημονικές έρευνες, με υψηλά ποσοστά επιτυχίας που φτάνουν το 98%.

Η τοποθέτηση των εμφυτευμάτων γίνεται αφού προηγουμένως έχει προηγηθεί ο απαραίτητος ακτινολογικός έλεγχος που συνίσταται σε αξονική τομογραφία ή και πανοραμική ακτινογραφία, από εξειδικευμένο χειρουργό στόματος και συζήτηση με τον ασθενή για το καλύτερο εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας.

Ένα εμφύτευμα παίρνει τη θέση από τη ρίζα του δοντιού που λείπει, και αν δεν αντικατασταθεί έγκαιρα το κόκκαλο απορροφάται. Ακόμη και όταν τοποθετείται γέφυρα, επειδή δεν αντικαθίσταται η ρίζα του δοντιού, το κόκκαλο κάτω από τη γέφυρα με τον καιρό συρρικνώνεται και δημιουργεί ένα κενό. Αντικαθιστώντας σύντομα τα δόντια που χάνονται με εμφυτεύματα προστατεύουμε το κόκκαλο των γνάθων από την απορρόφηση.

Για την ολοκλήρωση της ταυτοποίησης στα ταμεία του Οδοντιατρικού Αθηνών χρειάζεται η επίδειξη του κωδικού έκπτωσης από την οθόνη του κινητού σας, καθώς και η ταυτότητα σας.
Τα πακέτα των εξετάσεων δεν συνδυάζονται με άλλες εκπτώσεις / προσφορές

 Διεύθυνση:

Θεοτοκοπούλου 4, Μαρούσι, 15125
* Προσφέρεται δωρεάν χώρος στάθμευσης, με δωρεάν valet παροχή, για τους επισκέπτες.
 (+30) 210 6813330-350