Δωρεάν online μαθήματα YOGA

Yoga - K. CHARANTINIOTIS

YOGA CHARANTINIOTIS

Το jenny.gr Exclusive Benefits σε συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη, Well-being Mentor & Coach, προσφέρουν σε 5 subscribers μια μηνιαία συνδρομή για δωρεάν μαθήματα online yoga. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας οπότε οι 5 πρώτες που θα επικοινωνήσουν με τον μυστικό κωδικό τους θα κλείσουν τη θέση τους στα μαθήματα.

Πρόγραμμα:
Μπορείς να συμμετέχεις σε μία* κλειστή online τάξη κάθε: 

  • Δευτέρα πρωί 8:30 – 09:45
  • Τρίτη απόγευμα 18:00 – 19:15**
  • Τετάρτη πρωί 8:30 – 09:45
  • Πέμπτη απόγευμα 18:30  19:45**

*Επιλέγετε μία απο τις παραπάνω ημέρες και ακολουθείτε το πρόγραμμα κάθε εβδομάδα. Δεν γίνεται αλλαγή ή αντικατάσταση των μαθημάτων εφ'όσον δεν μπείτε σε κάποιο online μάθημα.

**Η Τρίτη και ιδίως η Πέμπτη είναι πιο αργού ρυθμού μαθήματα ιδανικά και για κάποιον που μπορεί να μην έχει ξανακάνει yoga.

Ο τρόπος διδασκαλίας, από τον Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη

Η διδασκαλία μου στη Yoga έχει να κάνει με το να ζεις την ζωή σου σε ευθυγράμμιση με τον Ανώτερο Eαυτό σου. Να βρίσκεσαι σε σύνδεση με τα ιδανικά που κάνουν τον κόσμο ένα όμορφο μέρος για να ζεις. Η Yoga είναι ένας σπουδαίος τρόπος για να πλοηγηθείς στο καταπληκτικό ταξίδι που ονομάζουμε ζωή.

Κάθε φορά που δουλεύεις με το σώμα σου, δουλεύεις επίσης με το νου σου και με το σύστημα ενέργειας που αποτελεί την γέφυρα μεταξύ σώματος και πνεύματος. Ο τρόπος διδασκαλίας μου συγκεντρώνει την γνώση και την εμπειρία 25 ετών με την επιστήμη της Yoga.

Πάνω απ΄όλα η πρόθεσή μου είναι μέσα από τις τάξεις μου να κάνω την Yoga διασκεδαστική, ενδιαφέρουσα, γεμάτη προκλήσεις και προσβάσιμη σε όλα τα επίπεδα μαθητών ανεξαρτήτως ηλικίας. Ο βαθύτερος σκοπός των μαθημάτων μου, είναι να καλλιεργηθεί μία αντίληψη της σύνδεσης νου – σώματος και μέσω της σωματικής πρακτικής. Αυτός είναι ο τρόπος για να πετύχει ο κάθε ασκούμενος καλύτερη υγεία συνολικά, σε σωματικό αλλά και νοητικό επίπεδο.
Πατώντας ΕΔΩ μπορείς να δεις κάποιες βιντεοσκοπημένες πρακτικές. Ανανεώνονται συχνά και θα βρεις ακόμα περισσότερο υλικό στο κανάλι μου στο YouTube.

Για να συμμετάσχετε στην ΔΩΡΕΑΝ ΟNLINE ΤΑΞΗ YOGA θα σας ζητηθεί να στείλετε email στο [email protected] με τα πλήρη στοιχεία σας (πρέπει να είναι κοινά με αυτά που έχετε κάνει εγγραφή στο Exclusive Benefits και τον κωδικό έκπτωσης που βλέπετε παρακάτω ΩΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ.

Θα τηρηθεί ΑΥΣΤΗΡΑ σειρά προτεραιότητας για τις πέντε πρώτες που θα κατοχυρώσουν τη θέση τους. Εφόσον μια/ ένας subscriber έχει ολοκληρώσει έναν μήνα δωρεάν μαθημάτων δεν έχει δικαίωμα να διεκδικήσει και δεύτερο μήνα δωρεάν μαθήματα.