Ένας γάμος διαφορετικούς από όλους τους άλλους

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Ένας γάμος διαφορετικούς από όλους τους άλλους

Για την αγάπη όλα τα μπορείς, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Επίσης η αγάπη όλα τα αξίζει, ακόμα και να σκαρφαλώσεις βουνά, για να παντρευτείς τη γυναίκα της ζωής του. Αυτό έκανε ο James Sisson, με την σύζυγό του Ashley Schmeider, το ζευγάρι βρέθηκε στο βουνό Έβερεστ για να πραγματοποιήσει το γάμο του. Όπως είπαν χαρακτηριστικά κανένα άλλο μέρος δεν ήταν ιδιαίτερο, πρωτότυπο, ιδανικό για εκείνους και έτσι επέλεξαν το ψηλότερο βουνό της οροσειράς των Ιμαλαΐων.


Το ζευγάρι χρειάστηκε έναν ολόκληρο χρόνο για να καταφέρει να οργανώσει το ταξίδι και να εκπαιδευτεί για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις. Βλέπετε, δεν είναι και τόσο εύκολο να ανέβεις το Έβερεστ και να βρεις και την κατάλληλη ομάδα, που θα δεχθεί να συμμετάσχει για να πραγματοποιήσεις το γάμο σου. 
Ωστόσο τα κατάφεραν και μαζί με τον φωτογράφο τους, Charleton Churchill, έβγαλαν τις πιο πρωτότυπες, ιδιαίτερες και ξεχωριστές φωτογραφίες γάμου, που έχουμε δει.

Απολαύστε τις στην gallery που ακολουθεί....και αν δεν είστε παντρεμένοι σας ευχόμαστε και στα δικά σας, σε ένα μέρος που θα σας αρέσει τόσο, όσο άρεσε στον James και την Ashley!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 


 

More for you

 
 

Don't Miss