Σπάνιες φωτογραφίες της Marilyn Monroe

Πέμπτη 08 Ιουνίου 2017

Πέμπτη 08 Ιουνίου 2017

Σπάνιες φωτογραφίες της Marilyn Monroe

Με τα πλατινέ ξανθά μαλλιά της,τις αισθησιακές καμπύλες της και το χαρακτηριστικό κόκκινο κραγιόν, η Marilyn Monroe ( που αν ήταν στη ζωή θα γιόρταζε τα 91 γενεθλιά της, στην πρώτη Ιουνίου), είναι από τα πιο εικονικά πρόσωπα που έχουν υπάρξει παγκοσμίως.

 

Γεννήθηκε με το όνομα Norma Jeane Morteson Monroe, πέρασε μια πολύ δύσκολη παιδική ηλικία αφού άλλαξε δύο ανάδοχες οικογένειες που την κακοποιούσαν όχι μόνο ψυχολογικά αλλά και σεξουαλικά. Έχοντας τραυματικές εμπειρίες, η Μοnroe παντρεύτηκε στην ηλικία των 16 ετών χωρίς τη θέλησή της και φυσικά ο γάμος της δεν της προσέφερε καμία ευτυχία.

Τα πάντα άλλαξαν στη ζωή της το 1944, όταν δούλευε σε ένα εργοστάσιο του Αμερικάνικου στρατού και γνώρισε τον φωτογράφο της αεροπορίας. Αυτή η σχέση τη βοήθησε ουσιαστικά να εξελιχθεί με την καρίερα της ως μοντέλο και η δουλειά αυτή την οδήγησε να υπογράφει συμβόλαια με κορυφαία studios όπως Columbia Pictures και Twentieth Century Fox.

Πολύ γρήγορα έγινε ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα πρόσωπα του Hollywood και έγινε γνωστή παγκοσμίως. Παρ’ όλα αυτά, η ζωή της πριν το  Hollywood έμεινε κρυμμένη και λίγοι γνώριζαν τι είχε πραγματικά περάσει. Η Monroe έδωσε τέλος στη ζωή της το 1962.  Στο μυαλό μας υπάρχει ως το απόλυτο sex symbol και popular culture icon, παρά το γεγονός οτι πολλοί ξεχνούν τις πραγματικές τις ρίζες.

Δείτε παρακάτω σπάνιο φωτογραφικό υλικό, με την ίδια πρωταγωνίστρια.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
18 photos

 

από τη Ραφαέλλα Βλάχου

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss