Κλίμα τροπικό στη μέση της ερήμου

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Κλίμα τροπικό στη μέση της ερήμου

Τον Οκτώβριο του 2016, καταμετρήθηκαν τα δωμάτια που υπάρχουν διαθέσιμα στο Ντουμπάι και ήταν πάνω από 100.000. Μέχρι το τέλος του 2018 υπολογίζεται ότι θα κατασκευαστούν ακόμα 30.000 περίπου. Αν συμβεί αυτό, το Ντουμπάι θα ξεπεράσει σε δωμάτια διαμονής, ακόμα και το Λας Βέγκας. 
Στο εμιράτο, όπως συμβαίνει σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, δεν είναι όλα τα δωμάτια ξενοδοχείου  ισάξια.


Υπάρχει δυνατότητα διαμονής σε τεχνητό νησί, όπου όταν κοιμάσαι βλέπεις τα ψάρια, στη μέση της ερήμου όπου έξω βράζει ο τόπος, ωστόσο εσύ είσαι κλεισμένος σε μία κλιματιζόμενη σουίτα. Ακόμα και δωμάτια όπου για θέα έχεις μία πλαγιά βουνού για σκι.

Αν χρειαζόμαστε περαιτέρω αποδείξεις ότι στο Ντουμπάι μπορούν όλα να γίνουν πραγματικότητα, τότε ανατρέχουμε στο Rosemont Hotel and Residences, που θα ολοκληρωθεί το 2018, και θα διαθέτει τεχνητό τροπικό δάσος 75.000 τετραγωνικών ποδιών. Το περιβάλλον έχει σχεδιαστεί με αισθητήρες κίνησης έτσι ώστε να πέφτει η βροχή γύρω από τους επισκέπτες, εξασφαλίζοντας ωστόσο ότι οι βαλίτσες τους δε θα πάθουν το παραμικρό.

Ο σχεδιασμός του Rosemont είναι ένα από τα τελευταία extravagant έργα στο Ντουμπάι και αναμένετε να προσελκύσει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων επισκεπτών.
 
Αν θέλετε να πάρετε μία μικρή γεύση για αυτό το ξενοδοχείο, περιηγηθείτε στην gallery που ακολουθεί.
 
 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 
 
 
 

More for you

 
 

Don't Miss