Πώς αντιδρούν οι περαστικοί όταν συναντούν έναν υπέρβαρο άνθρωπο

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Πώς αντιδρούν οι περαστικοί όταν συναντούν έναν υπέρβαρο άνθρωπο

Όταν η φωτογράφος Haley Morris-Cafiero αποφάσισε να φωτογραφίσει τον εαυτό της σε μέρη όπου αισθανόταν άβολα, δεν περίμενε ότι θα δημιουργήσει ένα έργο που θα λάβει παγκόσμια φήμη. Το "Wait Watchers" είναι ένα κοινωνικό πείραμα με τη μορφή μιας σειράς φωτογραφιών που συλλέγονται σε ένα βιβλίο που καταγράφει πώς οι περαστικοί αντιδρούν στους υπέρβαρους ανθρώπους που βλέπουν στο δρόμο.

"Έχω ακούσει τους ανθρώπους να σχολιάζουν το βάρος μου, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να το καταγράψω και να βγει σαν ταινία", εξήγησε περαιτέρω η  Morris-Cafiero.

Μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών, η Morris-Cafiero έλαβε πολλά σχόλια που την ενθάρρυναν να ξεκινήσει την άσκηση, να κάνει περισσότερη προσπάθεια στο ντύσιμό της και ίσως να αρχίσει να φοράει μακιγιάζ έτσι οι άνθρωποι δεν θα την κοίταζαν όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες της gallery παρακάτω. Και ενώ η γυναίκα προσπαθούσε να βελτιώσει τον εαυτό της για τους άλλους, οι αντιδράσεις τους ήταν ακόμα ίδιες.

Πώς σας φαίνεται αυτό το κοινωνικό πείραμα; Αλήθεια έχετε πιάσει ποτέ τον εαυτό σας να κοιτάτε περίεργα έναν άνθρωπο που ίσως διαφέρει από εσάς; 
Ένα φωτογραφικό project που πρέπει να μας βάλει όλους σε σκέψεις!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss