ΓΑΜΟΣ

The JennyGr Wedding Issue: Το digital τεύχος για τη μεγαλύτερη γιορτή της ζωής σου


JTeam

31 Μαρτίου 2023

The JennyGr Wedding Issue: Το digital τεύχος για τη μεγαλύτερη γιορτή της ζωής σου
Κάνε τον γάμο σου το πιο λαμπερό πάρτυ της νέας σου ζωής

Συνηθίζουμε να λέμε πως η μέρα του γάμου είναι η πιο σημαντική στη ζωή δύο ανθρώπων, και σίγουρα είναι ως ένα βαθμό. Στην πραγματικότητα ωστόσο, η ζωή μας έχει αποδείξει πως θα προκύψουν κι άλλες μέρες στην πορεία που θα έχουν μια εξίσου μεγάλη, αν όχι μεγαλύτερη βαρύτητα. Τι είναι λοιπόν η μέρα του γάμου σου; Είναι μια γιορτή για την αγάπη δύο ανθρώπων. Είναι η γιορτή που σηματοδοτεί μια νέα, φωτεινή αρχή.

Η οργάνωση μιας τέτοιας γιορτής δεν είναι μικρό πράγμα. Χρειάζεσαι όλη τη βοήθεια που μπορείς να έχεις, ό,τι είδους γάμο κι αν επιλέξεις, τόσο σε πρακτικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Εμείς είμαστε σήμερα εδώ για να σε βοηθήσουμε στο πρώτο.

Το JennyGr σχεδίασε έναν πλήρη οδηγό γάμου, για να σε βοηθήσει να οργανώσεις τον δικό σου στην εντέλεια, από την αρχή μέχρι το τέλος. Ποια είναι η καλύτερη εποχή για να παντρευτώ; Πόσα χαρτιά χρειάζομαι; Και αν θέλω σύμφωνο συμβίωσης, τι κάνω; Τι προσκλητήρια και μπομπονιέρες να διαλέξω που θα ξεχωρίσουν; Πόσα μπορώ να κάνω με ένα μικρό budget; Πώς ο γάμος μου θα έχει το μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα; Θέλω το πάρτυ του γάμου μου να αφήσει εποχή, χωρίς να είναι κλισέ, γίνεται; Και με το νυφικό; Από που ξεκινάω για νυφικό;

Κλείσε τα μάτια, πάρε μια βαθιά εισπνοή, και φαντάσου τον γάμο σου όπως ακριβώς τον ονειρεύεσαι. Εκπνοή. Τώρα άνοιξε τα μάτια, και άρχισε να ξεφυλλίζεις το The Wedding Issue του JennyGr. Όλα όσα χρειάζεσαι είναι εκεί, από εμάς για εσένα, με αγάπη.

Όσο για την σημαντικότερη μέρα στη ζωή δύο ανθρώπων, νομίζουμε πως ξέρουμε ποια είναι τελικά. Είναι η μέρα της πρώτης γνωριμίας, η στιγμή που καταλαβαίνεις πως ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου δεν είναι σαν όλους τους άλλους, είναι αυτός που ήρθε για να μείνει. Σε έναν ωκεανό ανθρώπων, βρήκατε ο ένας τον άλλον. Και τώρα ήρθε η ώρα να το γιορτάσετε.

Ξεφυλλίστε το The Wedding Issue by JennyGr σε full screen εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.