Διακοσμήστε με πρωτότυπα γλυκά τη βάπτιση του παιδιού σας

Κατερίνα-Ναργκίς ΑτζάςΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖAΣ Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Διακοσμήστε με πρωτότυπα γλυκά τη βάπτιση του παιδιού σας

Η βάπτιση του παιδιού σας είναι ένα σημαντικό γεγονός στην ζωή σας και αυτό που ψάχνετε να βρείτε είναι όμορφες ιδέες για να διακοσμήσετε τον χώρο που θα παραβρεθούν οι καλεσμένοι. Ένα από τα πράγματα που ψάχνετε είναι τι γλυκό θα προσφέρετε σε όσους έρθουν στην βάπτιση.

Η βάπτιση του παιδιού σας είναι ένα σημαντικό γεγονός στην ζωή σας και αυτό που ψάχνετε να βρείτε είναι όμορφες ιδέες για να διακοσμήσετε τον χώρο που θα παραβρεθούν οι καλεσμένοι. Ένα από τα πράγματα που ψάχνετε είναι τι γλυκό θα προσφέρετε σε όσους έρθουν στην βάπτιση.

Υπάρχουν πολλές ωραίες γλυκές λιχουδιές που τις προτιμάνε μικροί και μεγάλοι και εσείς μπορείτε να βρείτε πρωτότυπες ιδέες για να εντυπωσιάσετε τους πάντες. Τώρα που είναι καλοκαίρι προτιμήστε μια εναλλακτική ιδέα προσθέτοντας στα γλυκά σας και δροσερά φρούτα. Τα μικρά λουκουμαδάκια, τα γλυκά pop corn, οι σπιτικές λεμονάδες και οι γκοφρέτες με επικάλυψη από λευκή σοκολάτα είναι λίγες από τις αμέτρητες επιλογές που έχετε.

Όλα αυτά μπορείτε και εσείς να τα φτιάξετε με μικρό κόστος ή σε κάποιο ζαχαροπλαστείο της προτίμησής σας.

Εμείς σας δίνουμε ωραίες ιδέες για να διακοσμήσετε με εντυπωσιακά γλυκά την βάφτιση του παιδιού σας και η επιλογή είναι δική σας!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
21 photos

More for you

Don't Miss