Ιδέες για το hashtag του γάμου σας

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Ιδέες για το hashtag του γάμου σας

Ζούμε στην εποχή των social media και είναι σχεδόν δεδομένο ότι την ημέρα του γάμου σας, οι περισσότεροι φίλοι-συγγενοί σας, θα σας φωτογραφίσουν και θα μοιραστούν αυτή τη φωτογραφία στα προφίλ τους στα social.


Την επόμενη ημέρα ακόμα και να σας έχουν κάνει tag, είναι σχεδόν αδύνατον να προλάβετε να τις δείτε όλες. Όλο και κάποια θα σας ξεφύγει. Προτείνουμε λοιπόν να δημιουργήσετε ένα hashtag, εμπνευσμένο από τα ονόματά σας ή με ένα μήνυμα που χαρακτηρίζει εσάς, σα ζευγάρι.
Πριν το επιλέξετε κάνετε ένα search, να δείτε αν υπάρχουν φωτογραφίες με το συγκεκριμένο. Ιδανικά βρείτε ένα μοναδικό και ενημερώστε τους φίλους σας.

Προσωπικά, είχα ξεκινήσει να το χρησιμοποιώ στα δικά μου προφίλ, μία εβδομάδα πριν το γάμο μου, σε photos της προετοιμασίας. Επιπλέον είχα ζητήσει από το διακοσμητή να το τοποθετήσει στα τραπέζια των φίλων μου, αλλά και στο τραπέζι ευχών.

Στην gallery που ακολουθεί σας δίνουμε ιδέες πώς να δείξετε το hashtag σας, στο στολισμό του γάμου σας. Επιπλέον επιλέξαμε φωτογραφίες από γάμους διάσημων και ενδεικτικά σας αναφέρουμε τι hashtag θα μπορούσαν να είχαν.

Πάρτε ιδέες!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss