Οδηγίες για το γάμο στο νησί

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Οδηγίες για το γάμο στο νησί

Ποια γυναίκα δε θα ήθελε να παντρευτεί στο νησί; Με ένα αέρινο νυφικό, με σανδάλια, με τα μαλλιά της ανέμελα-λιτά, στην άμμο με cocktails και καλούς φίλους και συγγενείς. Υπάρχουν και οι πιο παραδοσιακές, ωστόσο πολλές θέλουν και το πιο χαλαρό γάμο, στο νησί.

Τι πρέπει να προσέξετε λοιπόν, αν οργανώνετε το γάμο σας εκεί;

Αρχικά θα πρέπει να είστε πλήρως ενημερωμένοι για οτιδήποτε αφορά την ασφάλεια των καλεσμένων σας. Σκεφτείτε ότι αρκετοί μπορεί να επισκεφθούν το μέρος για πρώτη φορά, κάτι που σημαίνει ότι σε ώρα εκτάκτου ανάγκης πρέπει να ξέρουν πώς θα κινηθούν.

Ύστερα αφήστε τις υπερβολές στην άκρη σε ότι αφορά το νυφικό σας στιλ, τη διακόσμηση, το ντύσιμο του γαμπρού. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το περιβάλλον θα είναι πανέμορφο, οπότε δεν υπάρχει λόγος να ξοδέψετε χρήματα για υπερβολικούς στολισμούς.

Το νυφικό σας πρέπει πάνω από όλα να σας εκφράζει. Συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις η αέρινη γραμμή, ωστόσο αν ταιριάζει κάτι διαφορετικό στην προσωπικότητά σας, μη διστάσετε να το επιλέξετε. Διατηρήστε την ισορροπία με την υπόλοιπη εμφάνισή σας, επιλέγοντας για παράδεγμα σανδάλια αντί για γόβες, μαλλιά ανέμελα και μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους.
 

Για επιπλέον tips και λύσεις για το γάμο σας στο νησί, περιηγηθείτε στην gallery που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
14 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss