Το μακιγιάζ που ταιριάζει στις νύφες του χειμώνα

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Το μακιγιάζ που ταιριάζει στις νύφες του χειμώνα

Είναι ένα κραγιόν που ενώ οι περισσότερες έχουμε στο νεσεσέρ μας-αν όχι όλες-δύσκολα θα το επιλέγαμε για την ημέρα του γάμου μας. Βλέπετε οι περισσότερες νύφες προτιμούν να δίνουν έμφαση στα μάτια και αφήνουν τα χείλη σε nude τόνους ή απαλούς όπως το κοραλί και το ροζ. 

Το αξεσουάρ που χρειάζονται οι νύφες του Δεκεμβρίου

 

Ωστόσο το κόκκινο κραγιόν είναι μία ιδανική πρόταση για το νυφικό, χειμερινό στιλ. Μπορεί να φορεθεί μόνο του, χωρίς καν να τονίσουμε μάτια ή να συνδυαστεί ακόμα και με smokey look. Ταιριάζει σε γυναίκες κάτω των 30 ιδιαίτερα αν συνδυαστεί με messy updo ή σε μεγαλύτερες με retro waves στο hairstyle και πολυτελή κοσμήματα στο λαιμό, στο χέρι και στα αυτιά.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν θα καλύψουν όλες σας τις απορίες. Δείτε πώς το κόκκινο κραγιόν ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα από το στιλ του νυφικού. Βασική προϋπόθεση να ανακαλύψετε τον τόνο που σας ταιριάζει και να το συδυάσετε με το κατάλληλο μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπο.

Μία πρόβα λίγες ημέρες πριν το γάμο, θα σας φανεί χρήσιμη. Αφήστε το μακιγιάζ όλη την ημέρα,  να δείτε πώς αντιδρά και αν διατηρείται. Στο τέλος βγάλτε τα συμπεράσματά σας και αποφασίστε αν θα είστε μία νύφη διαφορετική από τις συνηθισμένες, με κατακόκκινα χείλη.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss