Πώς θα χάσετε εύκολα τα περιττά κιλά αυτό το καλοκαίρι

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Πώς θα χάσετε εύκολα τα περιττά κιλά αυτό το καλοκαίρι

Το μυστικό για να χάσετε εύκολα και αποτελεσματικά τα περιττά κιλά και να βγείτε στις παραλίες ανανεωμένες, είναι η επιλογή υγιεινών τροφίμων και με λιγότερες θερμίδες. Ευτυχώς όσο πλησιάζει το καλοκαίρι είναι πιο εύκολο να κάνετε καλύτερες επιλογές τροφίμων, διότι αυτή την εποχή τα φαγητά υψηλής θερμιδικής αξίας φαίνονται λιγότερο ελκυστικά. Κάντε τις παρακάτω επιλογές και θα χάσετε κιλά με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Φτιάξτε κρύες σούπες. Μια κρύα σούπα είναι ένα πιάτο με λίγες θερμίδες της. Φτιάξτε μια σούπα λαχανικών, διατηρείστε τη στη ψύξη και θα έχετε ένα ελαφρύ και δροσιστικό μεσημεριανό.

Επιλέξτε ποτά με λίγες θερμίδες. Το αλκοόλ και τα ροφήματα με ζάχαρη είναι η αχίλλειος πτέρνα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αφού για να δροσιστούμε θέλουμε να πίνουμε πολλά υγρά. Το μυστικό είναι να επιλέγετε ροφήματα χωρίς θερμίδες όπως, ανθρακούχο νερό, σόδα και τσάι χωρίς ζάχαρη.

TIP!

Καταναλώστε γαλακτοκομικά με χαμηλά λιπαρά. Το γιαούρτι και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα με χαμηλά λιπαρά είναι πλούσια σε ασβέστιο και πρωτεΐνες. Μπορούν επίσης, να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος. Έρευνες δείχνουν ότι τα γαλακτοκομικά τρόφιμα, όταν είναι μέρος μιας δίαιτας μειωμένων θερμίδων, μπορεί να ενισχύσουν την απώλεια βάρους, κρατώντας σας  πλήρεις και ικανοποιημένους.

Καταναλώστε φρούτα και λαχανικά. Ο πιο εύκολος τρόπος για να μειώσετε τις θερμίδες είναι να εντάξετε στη διατροφή σας φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Όσο πιο πολύχρωμο είναι το πιάτο σας τόσο πιο υγιεινό είναι.

More for you

 
 

Don't Miss