Εγκυμοσύνη και Αντηλιακή Προστασία: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Παρασκευή 01 Ιουνίου 2018

Παρασκευή 01 Ιουνίου 2018

Εγκυμοσύνη και Αντηλιακή Προστασία: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε

Διανύεται μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής σας. Ωστόσο αυτή η περίοδος θέλει και την προσοχή σας και ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες που ο υδράργυρος είναι στα ύψη. Η λύση φυσικά στην αντιμετώπιση της ζέστης είναι η παραλία, όπου εκεί πρέπει να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς, τα αντηλιακά.

 

Σκεφτείτε ότι για εσάς είναι ακόμα πιο αναγκαία αυτά τα προϊόντα, αφού πρέπει να προστατέψετε την περιοχή της κοιλιάς σας, με ένα προϊόν υψηλού δείκτη προστασίας, SPF50. Μάλιστα οι γιατροί συμβουλεύουν να αποφεύγετε την ηλιοθεραπεία, ιδιαίτερα τις μεσημεριανές ώρες που ο ήλιος καίει αρκετά. Ωστόσο ακόμα και όταν είστε στη σκιά, η εφαρμογή αντηλιακού είναι απαραίτητη. Επιπλέον μην ξεχνάτε να το ανανεώνετε ανά δύο ώρες τουλάχιστον, αλλά και μετά από κάθε βουτιά ή αν έχετε ιδρώσει.

TIP!

Τέλος προτείνεται πριν την αγορά, να συμβουλεύεστε τον ιατρό σας για το προϊόν που έχετε επιλέξει. Τα συστατικά που περιέχονται στο αντηλιακό πρέπει να είναι κατάλληλα για το ευαίσθητο δέρμα σας, ενώ δεν πρέπει να περιέχονται χημικά φίλτρα.

 

 

 

More for you

 
 

Don't Miss