Τι κινήσεις κάνουμε για τη σωστή εφαρμογή των skincare προϊόντων;

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Τι κινήσεις κάνουμε για τη σωστή εφαρμογή των skincare προϊόντων;

Βλέπετε δεν είναι αρκετό να αγοράσουμε μία καλή ενυδατική, ένα αντηλιακό προσώπου με υψηλό δείκτη προστασίας SPF και μία κρέμα ματιών κατά των ρυτίδων και των μαύρων κύκλων. Πρέπει τις εφαρμόζουμε και σωστά, να ακολουθούμε συγκεκριμένες κινήσεις.

Ποιες είναι αυτές; 

Ξεκινάμε με το πρόσωπο και με τα βασικά skincare προϊόντα που είναι ο ορός, η ενυδατική και φυσικά η αντηλιακή μας. 

TIP!

Πάρτε την απαραίτητη ποσότητα στις άκρες των δαχτύλων σας και τρίψτε απαλά προς τα πάνω για να βοηθήσετε στην ανόρθωση του δέρματος. Οι κινήσεις είναι πάντα ανοδικές, αυτός είναι ο βασικός κανόνας. Επίσης ποτέ δεν ξεχνάμε λαιμό και ντεκολτέ. Σε αυτά τα σημεία εφαρμόζουμε όλα τα skincare προϊόντα, πάλι με ανοδικές κινήσεις.

Συνεχίζουμε με μία ακόμη ευαίσθητη περιοχή του προσώπου που είναι τα μάτια μας. Να σας υπενθυμίσουμε ακόμα ότι εκτός από ενυδατική ματιών, εφαρμόζουμε και αντηλιακή κρέμα.

Είναι μία από τις πιο ευαίσθητες περιοχές, όπου το δέρμα είναι λεπτό και ευαίσθητο. Ιδανικά χρησιμοποιήστε τον παράμεσο, για να ασκήσετε την κατάλληλη πίεση. Βλέπετε τα υπόλοιπα δάχτυλα έχουν περισσότερη δύναμη, την οποία δε χρειαζόμαστε. Εφαρμόστε την κρέμα και ακολουθήστε την κυκλική πορεία, την οποία σας υποδεικνύει το οστό. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια, μην ξεχνάτε ότι στο συγκεκριμένο σημείο είναι λίγοι οι πόροι και η κρέμα θα απορροφηθεί και θα κινηθεί από μόνη της ανοδικά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss