"Το ημερολόγιο ενός κακομαθημένου"

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

"Το ημερολόγιο ενός κακομαθημένου"

"Η ζωή μου είναι γλυκιά όσο ένα πελώριο μπισκότο με κομματάκια σοκολάτας.

Κάνω ό,τι θέλω και τους έχω όλους σε απόλυτη πειθαρχία. Και αν μερικές φορές κάποιοι μου αντιστέκονται, όπως ο μπαμπάς, η μαμά και η γιαγιά-θηρίο, ευτυχώς που υπάρχουν ο παππούς και η άλλη γιαγιά, που απλώς… τους μαγεύω! Είμαι τύπος χαλαρός και κουλ και δε μου αρέσει να έχω μπελάδες και προβλήματα. Μόνο να δημιουργώ! Γι’ αυτό είμαι και το πιο δημοφιλές αγόρι της τάξης μου. Έχω γεννηθεί για την κορυφή και δε συμβιβάζομαι με τίποτα λιγότερο. Την προηγούμενη, όμως, εβδομάδα έκανα ένα θανάσιμο λάθος... Και από τότε όλο το σχολείο με αποκαλεί… UFO. Τελικά ένα και μόνο λάθος είναι ικανό να σε καταστρέψει μια για πάντα! Και από τότε… Ζω για τη στιγμή που θα πάρω το αίμα μου πίσω!

ΥΓ.: Το καλό στην υπόθεση είναι ότι παραμένω δημοφιλής. Το κακό… είναι ότι είμαι το πιο δημοφιλές UFO!"

unnamed (3)

Ο ήρωας του βιβλίου, ο Λάμπης, ένα πανέξυπνο αγόρι δέκα ετών, περιγράφει την καθημερινότητα, τις περιπέτειες και τις εντυπώσεις του με τρόπο μοναδικά διασκεδαστικό. Αν και τυπικό παράδειγμα κακομαθημένου μοναχοπαιδιού, που μονοπωλεί την αγάπη και την αδυναμία της οικογένειάς του, κατορθώνει να κρατά τις ισορροπίες και να προκαλεί γέλιο μέχρι δακρύων, στέλνοντας σπουδαία μηνύματα… άθελά του.

Η Ισμήνη Χ. Μπάρακλη, με αυθεντικό χιούμορ, απίστευτη ζωντάνια και αφοπλιστική αθωότητα, καταγράφει τη ζωή του Λάμπη, μέσα από τα δικά του μάτια. Γραμμένο για να διασκεδάσει μικρούς αλλά και μεγάλους που νιώθουν ακόμη παιδιά ή που θα ήθελαν να νιώσουν… έρχεται να απενοχοποιήσει τους απανταχού κακομαθημένους που μεγαλώνουν εισπράττοντας πολλή αγάπη… για να την επιστρέψουν πίσω απλόχερα!

To "Ημερολόγιο ενός κακομαθημένου"είναι αφιερωμένο στον γιο της Παναγιώτη και σε όλα τα παιδιά του κόσμου. Κυκλοφορεί απ' τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ.

Δείτε το βίντεο απ΄την παρουσίαση του βιβλίου της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss