Δεύτερη φορά μαμά και τώρα;

Πέμπτη 05 Ιουνίου 2014

Πέμπτη 05 Ιουνίου 2014

Δεύτερη φορά μαμά και τώρα;

Τι γίνεται όταν όλα μοιάζουν να έχουν πάρει το δρόμο τους και ξαφνικά μαθαίνετε πως θα γίνετε μητέρα για δεύτερη φορά;

Ας δούμε τα πράγματα απ΄την αρχή. Μόλις επιστρέψατε δυναμικά στη δουλειά σας, σταματήσατε να ξυπνάτε μέσα στη νύχτα κάθε τρεις ώρες και πλέον απολαμβάνετε τη φάση στην οποία βρίσκεστε τη δεδομένη στιγμή με την οικογένειά σας. Νιώθετε πως τίποτα δεν μπορεί να διαταράξει την καθημερινότητά σας εκτός από κάτι πρωινές ζαλάδες. Κάπου εκεί αρχίζουν να δημιουργούνται οι υποψίες και να σας περνούν οι πρώτες σκέψεις απ΄το μυαλό. «Μήπως είμαι πάλι έγκυος;».

Αρχικά, ψυχραιμία! Το Predictorτο πρώτο παγκοσμίως τεστ εγκυμοσύνης, είναι ο έμπιστος σύμβουλός σας και μπορεί να σας πει εύκολα, γρήγορα και με ακρίβεια την αλήθεια.

Predictor________4fcceda86392b

Τα παιδιά είναι ευτυχία! Μπορεί να μην το είχατε σκεφτεί ή προγραμματίσει όπως λένε πολλοί γονείς αλλά κάποια πράγματα δεν σχεδιάζονται. Εξάλλου πολλοί ειδικοί λένε πως με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού το ζευγάρι νιώθει οικογένεια. Τα ευχάριστα νέα που σας έδωσε το Predictor είναι για καλό και αυτό έχει σημασία. Μπορεί να αγχώνεστε στην αρχή για το πώς θα τα καταφέρετε, όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Ηρεμήστε και απολαύστε την εγκυμοσύνη σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss