Ο Ed Sheeran έκανε privé συναυλία σε μία μικρή του θαυμάστρια

4moms4MOMS Τρίτη 09 Μαΐου 2017

Τρίτη 09 Μαΐου 2017

Ο Ed Sheeran έκανε privé συναυλία σε μία μικρή του θαυμάστρια

Ο Ed Sheeran έχει ήδη πολλούς θαυμαστές παγκοσμίως, οι οποία συρρέουν κάθε φορά στις συναυλίες του. Ο νεαρός τραγουδιστής προφανώς απολαμβάνει την επιτυχία του αλλά παραμένει ένας νέος με ευαισθησίες. Η πρόσφατη πράξη του τουλάχιστον το αποδεικνύει.

Η Melody Driscoll είναι 10 χρονών και μεγάλη θαυμάστρια του Sheeran. Όμως, το σύνδρομο Rett από το οποίο πάσχει δεν την αφήνει να κουνήσει τα χέρια της, να περπατήσει και να μιλήσει με αποτέλεσμα να είναι καθηλωμένη σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο. Αν και έχει μεγάλη αδυναμία στον νεαρό τραγουδιστή, η μικρή Melody δεν μπορεί να παρακολουθήσει τις συναυλίες του.

Ο τραγουδιστής έμαθε για την ιστορία της μικρής και την επισκέφτηκε στο νοσοκομείο. Επίσης, την κάλεσε να παρακολουθήσει τις πρόβες στο O2 Arena και έδωσε για χάρη της μία μίνι συναυλία με τα αγαπημένα της τραγούδια. Αφού της τραγούδησε, της έγραψε ”Σ’ αγαπώ” στο αμαξίδιό της και της υποσχέθηκε ότι θα τα ξαναβρεθούν σύντομα.

Δείτε εδώ το video που ανέβασαν οι γονείς της μικρής στο facebook, με την ίδια να παρακολουθεί τον Ed Sheeran να της τραγουδά.

Πηγή: 4moms

Μάθετε όλα όσα αφορούν τα παιδιά:

Λιγότερος χρόνος στην… «οθόνη» για πιο κοινωνικά παιδιά!

Σύνδρομο Tourette στα παιδιά: Το γονίδιο που αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισής του

5 τρόποι για να κάνετε το παιδί σας να συμμετέχει στις δουλειές του σπιτιού

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss