Πώς να διώξετε τις άσχημες οσμές από τα αθλητικά, παιδικά παπούτσια

4moms4MOMS Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Πώς να διώξετε τις άσχημες οσμές από τα αθλητικά, παιδικά παπούτσια

Συνήθως τα παιδικά παπούτσια μόλις βγουν από τα ποδαράκια των μικρών έχουν μία άσχημη οσμή που δύσκολα μπορείτε να αντιμετωπίσετε. Προφανώς το πλύσιμο είναι μία αποτελεσματική λύση αλλά δεν γίνεται να το κάνετε κάθε μέρα. Γι’ αυτό δείτε μερικά πρακτικά tips που μπορεί να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τις άσχημες οσμές από τα αθλητικά παιδικά παπούτσια.

Ρίξτε μαγειρική σόδα μέσα στα παπούτσια το βράδυ και το πρωί αδειάστε τη. Θα έχει απορροφήσει την υγρασία και τις άσχημες οσμές. Αν δείτε ότι τα παπούτσια συνεχίζουν το επόμενο βράδυ να μυρίζουν άσχημα επαναλάβετε ξανά.

Μία ακόμα λύση είναι να βάλετε τα παπούτσια στην κατάψυξη. Τυλίξτε τα σε μία σακούλα και αφήστε τα εκεί για περίπου 2 ώρες. Μόλις τα βγάλετε αφήστε τα να στεγνώσουν. Αν έχει ήλιο καλό είναι να τα αφήσετε στον ήλιο για να στεγνώσουν καλά και να φύγει όλη η υγρασία και μαζί της και οι άσχημες μυρωδιές.

Οι φλούδες πορτοκαλιού όσο περίεργο κι αν ακούγεται μπορούν να φανούν χρήσιμες. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να γεμίσετε τα παπούτσια με φλούδες πορτοκαλιού το βράδυ και το πρωί να τις βγάλετε. Οι άσχημες οσμές θα έχουν εξαφανιστεί και το πορτοκάλι θα έχει αφήσει μία φρεσκάδα στα παπούτσια.

Μάθετε όλα όσα αφορούν τα παιδιά:

Αίμα στα κόπρανα του μωρού – Τι μπορεί να σημαίνει;

Αυξημένος κίνδυνος αυτισμού του παιδιού, αν η μητέρα είχε πυρετό στην εγκυμοσύνη

Σύμφωνα με έρευνα, οι γυναίκες στη δεκαετία των 30 έχουν περισσότερα παιδιά από αυτές στη δεκαετία των 20

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss