4 πράγματα που θεωρείς σημαντικά όταν είσαι έγκυος αλλά τελικά δεν είναι

4moms4MOMS Τρίτη 04 Ιουλίου 2017

Τρίτη 04 Ιουλίου 2017

4 πράγματα που θεωρείς σημαντικά όταν είσαι έγκυος αλλά τελικά δεν είναι

Όσο οι μέρες πλησιάζουν οι μητέρες θέλουν να είναι τα πάντα έτοιμα. Από το δωμάτιο και τα ρουχαλάκια μέχρι τα είδη πρώτης ανάγκης. Τα παρακάτω τέσσερα όμως θα έρθουν στην πορεία και δε χρειάζεται να σας αγχώνουν.

  1. Να αγοράσετε βρεφικά παιχνίδια: Και τίποτα να μην αγοράσετε να είστε σίγουρες πως τον πρώτο καιρό ή και χρόνια το σπίτι σας θα είναι γεμάτο από αυτά.
  2. Να ετοιμάσετε το παιδικό δωμάτιο: Η αλήθεια είναι πως έχετε αρκετό καιρό γι αυτό. Ειδικά τους πρώτους μήνες οι μητέρες θέλουν το παιδί τους δίπλα τους και συνήθως κοιμούνται σε καλαθούνα ή λίκνο στην κρεβατοκάμαρα. Επομένως, έχετε άπλετο χρόνο για να ετοιμάσετε το δικό του δωμάτιο.
  3. Να πάρετε ό,τι ρούχο μπορείτε: Και πάλι, ο χρόνος είναι άπλετος. Τον πρώτο καιρό το μωρό θα φορά μόνο φορμάκια που είναι πρακτικά και πλένονται εύκολα. Σίγουρα γονείς, συγγενείς και φίλοι θα σας προμηθεύσουν με αυτά και μόλις δείτε τι είναι πρακτικό για εσάς και τι όχι, μπορείτε να κάνετε τα ψώνια ας.
  4. Αν το μωρό θα είναι όμορφο: Φυσικά και θα είναι. Όμορφο, γλυκό και πολλά ακόμη επίθετα που θα σας κάνουν να λιώνετε μόλις το κοιτάτε.

Μάθετε όλα όσα αφορούν τα παιδιά:

Αίμα στα κόπρανα του μωρού – Τι μπορεί να σημαίνει;

Αυξημένος κίνδυνος αυτισμού του παιδιού, αν η μητέρα είχε πυρετό στην εγκυμοσύνη

Σύμφωνα με έρευνα, οι γυναίκες στη δεκαετία των 30 έχουν περισσότερα παιδιά από αυτές στη δεκαετία των 20

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss