Η Cindy Crawford έδωσε την καλύτερη συμβουλή στην κόρη της

4moms4MOMS Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Η Cindy Crawford έδωσε την καλύτερη συμβουλή στην κόρη της

Mε μια μαμά σαν τη Cindy Crawford, η 15χρονη Kaia Gerber αναμφίβολα έχει πάρει κάποια μαθήματα ζωής από τη διάσημη μαμά της που την βοηθάνε τώρα ώστε να διαχειριστεί όλα όσα της συμβαίνουν, αλλά και πολύ περισσότερο στο μέλλον. 

Αλλά ας το δούμε αντικειμενικά, η Cindy Crawford δεν είναι μια συνηθισμένη μαμά και η Kaia δεν είναι μια συνηθισμένη έφηβη. Σίγουρα, το σχολείο δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά αν συνδυάζεται  με καριέρα, tabloids και εκατοντάδες ακόλουθους στα social media να παρακολουθούν και πολλές φορές τα σχόλια που κάνουν μπορεί να είναι αιχμηρά. Το 15χρονο μοντέλο, μιλώντας στην Vogue της Μεγάλης Βρετανίας, εξομολογήθηκε τι την συμβούλεψε η μητέρα της σε σχέση με το πώς να διαχειρίζεται όλη αυτή την έκθεση.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «Η μαμά μου πάντα μου λέει “less is more”  ειδικά στις μέρες μας, που όλοι σου λένε ένα σωρό διαφορετικά πράγματα. Εκείνη μου λέει πως πρέπει να μείνω αυθεντική και να μην προσπαθήσω να γίνω κάτι που δεν είμαι». Το ανερχόμενο μοντέλο δηλώνει πως ήταν δική της απόφαση να ξεκινήσει καριέρα στη βιομηχανία της μόδας και όχι κάτι  για το οποίο την πίεσε να κάνει η μαμά της. «Πιστεύω πως αυτό (το μόντελινγκ) ήταν κάτι που  πάντα ήξερα πως ήθελα να το κάνω.» και συμπληρώνει «Αλλά ποτέ δεν πίστευα πως θα έπαιρνα μέρος στην καμπάνια του Marc  Jacobs». Η Kaia αποκάλυψε επίσης ότι προσπαθεί να εφαρμόσει τις συμβουλές της μαμάς της και στα social media, όπου και εκεί βάζει τα δυνατά της ώστε να είναι όσο πιο αυθεντική γίνεται. «Προσπαθώ να διατηρώ τη σελίδα μου, όσο πιο κοντά γίνεται σε μένα.»

Φαίνεται πως η Geber διαθέτει μια ψυχραιμία που σίγουρα κληρονόμησε  από τη μαμά της.

Μάθετε όλα όσα αφορούν τα παιδιά:

Τα 3 συχνότερα λάθη που κάνουν οι νέοι γονείς

4 σημάδια πως το μωρό σας νυστάζει

«Να τρως για δύο», και άλλοι μύθοι για την εγκυμοσύνη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss