Παιδικές παραστάσεις στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

4moms4MOMS Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Παιδικές παραστάσεις στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Αυτόν τον Οκτώβριο το Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β&Μ Θεοχαράκη αναμένεται να γεμίσει με μελωδίες και εικόνες. Προσκαλεί τους μικρούς μας φίλους να γνωρίσουν από κοντά έναν δράκο, έναν κροκόδειλο, έναν διάσημο συνθέτη και φυσικά το κλειδί του … Σολ! Δύο εξαιρετικές και ευφάνταστες παιδικές παραστάσεις και αφηγήσεις που στο επίκεντρό τους θέτουν τη μουσική, μας περιμένουν τις επόμενες Κυριακές στο Ίδρυμα Θεοχαράκη.

Δείτε αναλυτικά:

Παιδικές Παραστάσεις και Αφηγήσεις

Ο Κώδικας του κοντού δράκου

Ένας σοφός δράκος με δυνατά φτερά, μια κροκόδειλος, που όλο σκέφτεται το φαγητό, και τα δύο αδέλφια της, το καθένα με το δικό του ιδιαίτερο χαρακτήρα. Όλα κυλούν ήρεμα και ωραία, στο ποτάμι που ζουν, όταν ξαφνικά ο δράκος σκοντάφτει πάνω σε ένα παλιό σεντούκι. Τι να κρύβει άραγε; Με ποιον τρόπο αυτό το σεντούκι μπορεί να αλλάξει τη ζωή τους;

Μια θεατρική παράσταση που θα ψυχαγωγήσει τα παιδιά, ενώ παράλληλα, θα τα φέρει σε μια πρώτη επαφή με τον κώδικα της ευρωπαϊκής μουσικής. Πάνω από όλα όμως, ένα θεατρικό έργο που θα τα βοηθήσει να καταλάβουν πως, όταν οι άνθρωποι δείχνουν αλληλεγγύη και συνεργάζονται μεταξύ τους, μπορούν να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο και να ζήσουν μια ευτυχισμένη ζωή!

Κείμενο: Παναγιώτης Τσιρίδης

Σκηνοθεσία: Μαριάνθη Φωτάκη

Απευθύνεται σε: παιδιά ηλικίας 6 ετών και άνω

Ημερομηνία: 15 Οκτωβρίου, 26 Νοεμβρίου 2017

Ώρα: 12:00 – 13:00

Κόστος συμμετοχής: 10€

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Μάθετε όλα όσα αφορούν τα παιδιά:

Μήπως υποφέρετε από σύνδρομο γονεϊκής εξουθένωσης;

6 ενδείξεις της επιλόχειας κατάθλιψης

Πώς να μιλήσουμε στα παιδιά για το διαζύγιο;

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss