Όταν κλείνουν τα σχολεία ξεκινάει το καλοκαίρι

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Όταν κλείνουν τα σχολεία ξεκινάει το καλοκαίρι

Εκτός από παγωτά και μπάνια, μήπως μετρούσατε κι εσείς αντίστροφα τις μέρες μέχρι να τελειώσει το σχολείο και να έρθει επίσημα το καλοκαίρι; Το τέλος της σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί και την έναρξη του καλοκαιριού για κάθε παιδί και όχι μόνο. Κι οι γονείς έχουμε ως κομβικές ημερομηνίες την έναρξη του σχολείου τον Σεπτέμβρη και τη λήξη του τον Ιούνιο. Το "φτου ξελεφτερία" λοιπόν, έρχεται μαζί με την αδημονία για τις διακοπές και τον ελεύθερο χρόνο.

FullSizeRender (28)

Αν και την αποφοίτηση από κάθε τάξη την έχω ζήσει πολλές φορές και με τα τρία μου παιδιά, κάθε φορά είναι διαφορετική μα το ίδιο συγκινητική.

FullSizeRender (26)

FullSizeRender (24)

Ο γιος μου μόλις τελείωσε τη δευτέρα δημοτικού και κάθε μέρα που περνάει τον κοιτάω να μεγαλώνει. Καμία τάξη δεν θα είναι όπως αυτή, καμία δασκάλα ίδια. Κάθε μέρα που περνάει, όπως και κάθε σχολική χρονιά διαμορφώνει το παιδί και το τέλος της κρύβει κι έναν μικρό αποχωρισμό από την ομάδα με την οποία έπαιζε και μάθαινε έναν ολόκληρο χρόνο.

FullSizeRender (27)

FullSizeRender (25)

H σχολική γιορτή, τα καλοκαιρινά αντίο και 3 free μήνες που είναι μπροστά, όλα ήταν ζωγραφισμένα στο πρόσωπό του όταν φεύγαμε. Πάμε για το επόμενο level λοιπόν! Τρίτη...σου ερχόμαστε!

More for you

 
 

Don't Miss