Τα ωραία πράγματα στη ζωή δεν είναι θέμα μεγέθους

Τζένη ΜπαλατσινούΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ Πέμπτη 06 Ιουλίου 2017

Πέμπτη 06 Ιουλίου 2017

Τα ωραία πράγματα στη ζωή δεν είναι θέμα μεγέθους

Ας μιλήσουμε για αμαρτίες. Μικρές, όχι μεγάλες. Ξέρετε αυτές, στις οποίες δεν μπορούμε να αντισταθούμε και θέλουμε να τις απολαμβάνουμε. Οπως λέει και το ρητό "η απόλαυση είναι αμαρτία και πολλές φορές η αμαρτία είναι απόλαυση". Καθώς μεγαλώνω αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως δεν μπορώ να αντισταθώ στα γλυκά - άρα έχουμε την πρώτη αμαρτία - και στο να πειράζω τους άλλους - η δεύτερη αμαρτία μου. Τώρα που το σκέφτομαι ο συνδυασμός αυτών των δύο είναι σαν ένα ξύπνημα του παιδιού που κρύβω μέσα μου, που όλες κρύβουμε μέσα μας και απλά η ενήλικη ζωή και οι υποχρεώσεις της μας έχουν απομακρύνει από αυτό. 

Φαντάζεστε, λοιπόν, τη χαρά μου όταν ένα ωραίο πρωί ενημερώθηκα πως έλαβα πρόσκληση να συμμετάσχω σε ένα challenge από το νέο Oreo Crispy & Thin. Αρχικά και στο όνομα της αγάπης που έχω για τις γλυκές απολαύσεις αυτής της ζωής, επιτρέψτε μου να σας πω, ότι όσο αφορά στην ευτυχία ενός γλυκατζή το μέγεθος δεν παίζει κανένα ρόλο. Μπορούμε απλά και με κάτι μικρό να νιώσουμε τις ενδορφίνες μας να χορεύουν. Και μα φυσικά αυτό έπαθα δοκιμάζοντας το νέο Oreo Crispy & Thin μαζί με το τσάι μου.

Μισό λεπτό να συγκεντρωθώ γιατί έχω ακόμα τη γεύση  τους στο στόμα μου...ε ναι είναι ανάλαφρο, γευστικό, ιδανικό για να συνοδεύει κάποιο ρόφημα, αλλά και μόνο του σαν ένα special treat, και είναι ιδανικό για μένα που προσπαθώ από τη μία να διατηρώ τη φόρμα μου και από την άλλη να γεύομαι και το γλυκάκι μου. To challenge, που λέτε, μου ήρθε από τον Ησαϊα Ματιάμπα και φυσικά το αποδέχθηκα. Μία ωραία μέρα, καθώς έπινα το τσάι μου, πήρα μία δόση ήλιον από το μπαλόνι που μου ήρθε στο σπίτι πακέτο με την πρόκληση και τα Oreo Crispy & Thin, και έβαλα και εγώ με τη σειρά μου τον επόμενο στο παιχνίδι, τον Μύρωνα Στρατή, ο οποίος μου φαίνεται ιδανικός για να εκτιμήσει τόσο τα Oreo όσο και το challenge. Βέβαια την αλήθεια μου θα την πω, το βιντεάκι μου πήρε λίγο παραπάνω χρόνο να το γυρίσω και αυτό γιατί όσες περισσότερες προσπάθειες έκανα, τόσο και ένα ακόμα Crispy & Thin έτρωγα. Και ξέρετε ε; Αυτό το μπισκότο είναι πολύ απολαυστικός συνδυασμός με το τσάι και όταν το βουτάς γίνεται και ακόμα καλύτερο. 

 

Τα πήγα καλά πιστεύετε;

More for you

 
 

Don't Miss