Όταν πέφτει η νύχτα

Τζένη ΜπαλατσινούΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ Δευτέρα 02 Οκτωβρίου 2017

Δευτέρα 02 Οκτωβρίου 2017

Όταν πέφτει η νύχτα

Αν και early bird - σηκώνομαι με το πρώτο φως της ημέρας σχεδόν τις περισσότερες φορές μέσα στην εβδομάδα - εκτιμώ πολύ τη νύχτα. Ίσως γιατί μέσα σε ένα ολόκληρο 24ωρο, αυτές οι ωρες, οι βραδινές, είναι οι μοναδικές που μπορεί μια γυναίκα να αφιερώσει 100% στον εαυτό της. Η οικογένεια πάει για ύπνο, τα emails από τη δουλειά σταματούν να έρχονται, και η ανάγκη να περιποιηθείς ολόκληρο το είναι σού βγαίνει αβίαστα. 

Φυσικά και πιστεύω πως μία γυναίκα που εκμεταλλεύεται το βράδυ της, όπως πρέπει, μπορεί να είναι ευτυχισμένη το πρωί. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που υπάρχουν τόσες έρευνες που μιλάνε για τα οφέλη ενός καλού ύπνου, για τις επιδράσεις που έχει η νύχτα πάνω στην επιδερμίδα μας και πάει λέγοντας. Πρόσφατα διάβαζα ακόμα και για τη μέθοδο clean sleeping, που εμείς εδώ στο Jenny.gr είχαμε δοκιμάσει και είχαμε γράψει, και φυσικά είναι μία πολύ καλή προσπάθεια να κοιμηθεί κανείς σωστά (αν φυσικά καταφέρει να την κάνει). O Σαίξπηρ έλεγε πως δύο είναι οι μεγαλύτερες χαρές της ζωής: να τρως με παρέα και να κοιμάσαι μόνος σου. Θα μπορούσα να πω ότι συμφωνώ, αλλά με μία μικρή παραλλαγή: να κοιμάσαι με το σωστό προϊόν για τα μάτια.

Γιατί αν δεν το ξέρετε, τα μάτια βιώνουν περισσότερες από 10,000 φυσικές μικρο-κινήσεις, μόνο με το ανοιγό-κλειμα τους και αυτό αν θέλουμε να το καταλάβουμε καλύτερα ισοδυναμεί με περπάτημα 8 χιλιομέτρων την ημέρα. Μιλάμε για κούραση, όχι αστεία. Γι αυτό και θέλουμε το σωστό προϊόν, που ενώ εμείς κοιμόμαστε αυτό θα κάνει την τύχη μας να δουλεύει και έτσι όταν ξυπνήσουμε θα δούμε την ημέρα με άλλα μάτια...πιο φρέσκα. 

Το νέο Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix της Estée Lauder, είναι ένα προϊόν πολλαπλής επιδιόρθωσης, με σύνθεση που ενδυναμώνει και θρέφει την επιδερμίδα και μια καινοτόμο τεχνολογία 360° Matrix Technology, που προσφέρει υποστήριξη ενάντια στα αποτελέσματα των μικρο-κινήσεων. Συνδυαστικά με την τεχνολογία ChronoluxCB μειώνει θεαματικά την εμφάνιση όλων των κύριων σημαδιών γήρανσης, συμπεριλαμβανομένων την εμφάνιση γραμμών , ρυτίδων, πρηξίματος στην περιοχή κάτω από τα μάτια και μαύρους κύκλους. Γιατί βαθιά θέλουμε να κοιμόμαστε, όχι να είναι τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπό μας. Σωστά; 

Άλλες αγαπημένες beauty βραδινές συνήθειες που έχω, είναι να πλένω το πρόσωπο μου, να αφήνω κάποιο αρωματικό έλαιο που με χαλαρώνει να διαχέεται στο χώρο,να κάνω ένα ζεστό μπάνιο για να φύγουν οι εντάσεις της ημέρας, να τρώω ελαφριά και να διαβάζω το βιβλίο μου λίγο πριν κοιμηθώ (και όχι το κινητό μου) για να ομορφαίνει και το μυαλό μου μαζί. 

Εσάς ποιες είναι οι συνήθειές σας; 

More for you

 
 

Don't Miss