Αγάπησε και τις "κακές" σου μέρες

Τζένη ΜπαλατσινούΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Αγάπησε και τις "κακές" σου μέρες

Αλήθεια τι κάνει έναν άνθρωπο ευτυχισμένο; Η οικογένειά του; Η επαγγελματική καταξίωση; Τα χρήματα; Η αναγνώριση; Ποιο είναι αυτό το συστατικό που αν το βάλουμε στη ζωή μας, τότε μπορούμε να πούμε ότι η συνταγή μας πέτυχε; Πολλές φορές κάθομαι και αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που τελικά με κάνει χαρούμενη και τις περισσότερες φορές καταλήγω να πιστεύω ότι δεν είναι μόνο ένα πράγμα που μου φέρνει αυτό το αίσθημα της ολοκλήρωσης. 

Πρόσφατα το μάτι μου έπεσε πάνω σε ένα μανιφέστο. Ξέρετε από αυτά που συχνά-πυκνά διαβάζουμε και κάπως μας μπουστάρουν τη ψυχολογία και που αν τα πάρουμε λίγο σοβαρά μπορεί οι μέρες μας να γίνουν ομορφότερες. Το μανιφέστο αυτό, μιλούσε, για την ευτυχία και εν ολίγοις την αποκωδικοποιούσε. Έλεγε, λοιπόν: 

Ευτυχία είναι...

να είσαι ζωντάνή
να αφήνεις την καρδιά σου να σε οδηγεί
να βρίσκεις νόημα σε κάθε σου πράξη
να φροντίζεις τον εαυτό σου και να φροντίζεις τους άλλους
να ζεις την κάθε στιγμή στο έπακρο έχοντας αντίληψη ότι τα καλύτερα έρχονται. 

Εγώ θα συμπληρώσω πως ευτυχία είναι και να μάθεις να αγαπάς και τις μέρες εκείνες που δεν αιθάνεσαι ευτυχισμένη, τις λεγόμενες "κακές μέρες". Και μάλιστα τότε να δείχνεις λίγο περισσότερο αγάπη και κατανόηση και να καταβάλλεις ένα τσακ μεγαλύτερη προσπάθεια. Και δεν χρειάζεται να στύψουμε το μυαλό μας για να δούμε πώς θα το πετύχουμε αυτό, χρειαζόμαστε απλά λίγο pampering. Να μάθουμε να μας φροντίζουμε. 

Ας ξεκινήσουμε από έξω προς τα μέσα και τις μέρες εκείνες που η καθημερινότητα μας στρεσάρει ας φροντίσουμε την επιδερμίδα μας, η οποία κάτω από καταστάσεις πίεσης αντιδρά με τσούξιμο, κνησμό, τράβηγμα και γενικότερα δυσφορεί. Περνάει, δηλαδή, μία κρίση με κοκκινίλες που επιταχύνει τη διαδικασία της γήρανσης! Εγώ έχω βρει τον τρόπο να το κάνω με το νέο ορό Advanced Genifique Sensitive της Lancôme, μία θεραπεία για τις “κακές μέρες” της επιδερμίδας που ενεργοποιεί τη νεότητα και μειώνει την ευαισθησία της επιδερμίδας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια περιποίηση διάρκειας ενός μηνός με σύνθεση ικανή να καταπραΰνει και να ενδυναμώνει την επιδερμίδα ενισχύοντας τις λειτουργίες που εξασφαλίζουν τη νεανικότητά της. Όλα αυτά επιτυγχάνονται χάρη σε μια κάψουλα που περιέχει 98% αντιοξειδωτικά, τα οποία απελευθερώνονται μόλις ανοίξουμε το μπουκάλι και δημιουργούν έτσι ένα ενισχυμένο Youth Activating Serum με ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Θυμηθείτε: Ένα βήμα τη φορά αρκεί για να έρθουμε πιο κοντά στην ευτυχία. Ας ξεκινήσουμε με αυτό.

 

 

 

More for you

 
 

Don't Miss