Τα παιδικά χαμόγελα έχουν κάτι από μαγεία

Τζένη ΜπαλατσινούΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Τα παιδικά χαμόγελα έχουν κάτι από μαγεία

Μπορεί η χρυσόσκονη των Χριστουγέννων να έχει πια «καθίσει», αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει χώρος για λίγη ακόμα μαγεία. Κάτι που συνεχίζει να προσφέρει απλόχερα ο ΟΠΑΠ, μέσα από την πιο ζεστή ενέργεια με απώτερο στόχο τα παιδικά χαμόγελα.

Τα Ευχοστολίδια, η δράση του ΟΠΑΠ που για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, κατάφερε να σκορπίσει χαρά κάνοντας πραγματικότητα τις χριστουγεννιάτικες ευχές των παιδιών από τα Παιδικά Χωριά SOS, το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας και το Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας. 

Μέσα από 4 χριστουγεννιάτικες εκθέσεις του ΟΠΑΠ στα μεγαλύτερα εμπορικά πολυκαταστήματα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, ο κόσμος είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τις ευχές των παιδιών και να συμβάλλει στο να γίνουν πράξη, λαμβάνοντας τις ζωγραφιές τους ως αναμνηστικό.

Την Τρίτη το απόγευμα  στο Μουσείο Γουλανδρή τα παιδιά έπαιξαν με την ψυχή τους και στη συνέχεια παρέλαβαν τα δώρα τους.

 

VID_43710616_144506_232 from Jenny Balatsinou on Vimeo.

Μια κούκλα, μια πίστα αυτοκινήτων, ένα άρωμα, κάθε παιδί είχε και κάτι διαφορετικό να βρει μέσα στη σακούλα-έκπληξη που του παραδόθηκε από τους υπεύθυνους του ΟΠΑΠ, παρατείνοντας έτσι λίγο ακόμα την αίσθηση των γιορτών και το κλίμα αγάπης που αυτές συνεπάγονται… 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss