Μερικές αναμνήσεις, τις έχεις πάντα μαζί

Τζένη ΜπαλατσινούΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Μερικές αναμνήσεις, τις έχεις πάντα μαζί

Είναι μερικές στιγμές, καλοκαιρινές, που σου μένουν για πάντα. Τα παιδικά χρόνια με τους παππούδες στη θάλασσα, οι ρομαντικές νύχτες στην παραλία, το παιχνίδι με τα παιδιά στην άμμο, οι βραδιές με καλούς φίλους, ατελείωτο γέλιο και μυρωδιά από νυχτολούλουδο και κεράκι για τα κουνούπια. Είναι μερικές στιγμές, που είναι τόσο μικρές που τις προσπερνάς -και μόνο μετά από καιρό αποκτούν αξία, σαν μικροσκοπικά έργα τέχνης στο πίσω μέρος του μυαλού.

Και οι αναμνήσεις είναι τελικά αυτό που κρατάμε για πάντα. Είναι το μοναδικό πράγμα που δεν μπορεί να μας πάρει κανείς. Θυμάστε την πρώτη φορά που φύγατε μακριά από τους γονείς, για τις πρώτες σας καλοκαιρινές διακοπές με φίλους; Εκείνο το συναίσθημα της προσωρινής "ελευθερίας"; Θυμάστε μήπως το τραγούδι που ακούγατε συνεχώς εκείνη τη χρονιά ή τα ρούχα που φορούσατε;

Πολλές φορές οι αναμνήσεις έρχονται στην μορφή υλικών πραγμάτων. Μπορεί να είναι ένα φουλάρι που αγοράσατε με βιασύνη επειδή δεν είχατε καπέλο και τώρα, κάθε φορά που το κοιτάτε να σκέφτεστε κατευθείαν εκείνη τη μέρα που κάνατε ολόκληρη ορειβασία για να φτάσετε στα καταγάλανα νερά της παραλίας. Μπορεί να είναι ένα κόσμημα που σας χάρισε η καλύτερή σας φίλη στις διακοπές και δεν το φοράτε από φόβο να μην το χάσετε. Μπορεί ακόμα να είναι ένα απόκομμα από το εισητήριο του πλοίου που το έχετε κρατήσει μαζί με άλλες καλοκαιρινές αναμνήσεις και κάθε φορά που το βρίσκετε τυχαία ψάχνοντας κάτι άλλο, να χαμογελάτε.

Ακόμα πιο ωραίο είναι το συναίσθημα του να διαλέγεις μερικά από αυτά τα αντικείμενα για να σε συνοδεύσουν στις διακοπές σου, αφού είναι σαν να παίρνεις μαζί νοητά κουτάκια αναμνήσεων. Για εμένα φέτος, τα γυαλιά ηλίου VEDI VERO που αγάπησα από την πρώτη ματιά βρίσκονται πρώτα στη λίστα μου, και με συνοδεύουν ήδη στο γραφείο και στο daydreaming μου με ονειρεμένες παραλίες...

 

Eπισκευθείτε το www.vedivero.gr για να ανακαλύψετε ολόκληρη τη συλλογή γυαλιών ηλίου και να διαλέξετε το ζευγάρι που θα συνοδεύσει τις καλοκαιρινές σας αναμνήσεις!

More for you

Don't Miss