Γιατί ένα λευκό φόρεμα είναι απαραίτητο για τα office looks μας

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Δευτέρα 08 Μαΐου 2017

Δευτέρα 08 Μαΐου 2017

Γιατί ένα λευκό φόρεμα είναι απαραίτητο για τα office looks μας

Συνήθως όταν μιλάμε για το κομμάτι πασπαρτού, το ρούχο εκείνο της γυναικείας ντουλάπας που μπορεί να φορεθεί πάντα και παντού με το ίδιο κομψό αποτέλεσμα, το μυαλό μας πηγαίνει στο περιβόητο little black dress.

Και πολύ σωστά βέβαια, αφού ένα μικρό μαύρο φόρεμα πράγματι μπορεί να ταιριάξει σχεδόν σε κάθε περίσταση. Το ίδιο όμως μπορεί να γίνει και με την αντίθετη απόχρωσή, δηλαδή το λευκό, σε περίπτωση που θέλετε να ξεφύγετε από το κλασικό μαύρο, ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός. Ένα λευκό φόρεμα είναι μια ικανοποιητική επιλογή για τον παραπάνω σκοπό και οι λόγοι για να το τολμήσετε ακόμα στα office looks σας είναι πολλοί.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

  • Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως καμβά πάνω στον οποίο θα προσθέσετε κοσμήματα και αξεσουάρ όπως φουλάρια ή μαντήλια, τα οποία θα αναδειχτούν αρκετά πιο έντονα επάνω στο λευκό χρώμα.

5+1 items για να ταιριάξετε με το λευκό φόρεμά σας

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
11 photos

  • Ταιριάζει καλύτερα στα σύνολα της δουλειάς καθώς όπως και να το κάνουμε, το λευκό είναι αρεκτά πιο φωτεινό και κατάλληλο για πρωί από το μαύρο.
  • Μπορείτε εύκολα να του αλλάξετε ύφος εάν έχετε προγραμματίσει μια έξοδο μετά το γραφείο, αλλάζοντας απλώς τα παπούτσια ή με το να προσθέσετε ένα πιο formal κομμάτι όπως ένα μαύρο blazer.

Το little black dress δείχνει ακόμα καλύτερο το πρωί

Σκεφτείτε το λοιπόν ώστε να ξεφύγετε από το κλισέ του μαύρου φορέματος και θα δείτε πως εκτός από το στιλ σας, θα γίνει και η διάθεσή σας πιο ανάλαφρη. Αν δεν σας αρέσει σαν εποιλογή βέβαια, μπορείτε πάντα να στραφείτε στο κλασικό και αγαπημένο μαύρο φόρεμα - σας καταλαβαίνουμε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss