5 πρακτικές που θα σας βοηθήσουν με τα οικονομικά σας

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

5 πρακτικές που θα σας βοηθήσουν με τα οικονομικά σας

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι είναι δεκτικοί στις πνευματικές πρακτικές, προκειμένου να βελτιώσουν τη ζωή τους. Είτε πρόκειται για διαλογισμό, γιόγκα ή απλά χρησιμοποιώντας μόνο το μυαλό, η πνευματικότητα δεν αποτελεί τόσο ταμπού όπως ήταν κάποτε. Όμως όταν πρόκειται για τα οικονομικά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις ίδιες πρακτικές για να μπορέσουμε να τα διαχειριστούμε καλύτερα; Η απάντηση είναι ναι. Οι παρακάτω πνευματικές πρακτικές είναι η απόδειξη ότι μπορούν να σας βοηθήσουν με τα οικονομικά σας.

Διαβάστε επίσης: Γιατί είναι σημαντικό να κάνετε διαλογισμό κάθε μέρα

  1. Κάντε ειρήνη με τα χρήματα

Κάθε φορά που σας απασχολεί το οικονομικό, ρωτήστε τον εαυτό σας αν θέλετε να είστε αιχμάλωτοι του παρελθόντος ή πρωτοπόροι του μέλλοντος. Η απάντηση είναι σημαντική γιατί θα επηρεάσει το πώς θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας. Ό,τι και να έχει γίνει, είναι σημαντικό να κάνετε ειρήνη με τα χρήματα σας και απλά να εντοπίσετε τα σημεία τα οποία θα βελτιώσουν την οικονομική σας κατάσταση.

  1. Να σκέφτεστε την αφθονία

Ο νόμος της έλξης μας διδάσκει ότι αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, πρέπει να τους οπτικοποιούμε και να τους σκεφτόμαστε συνέχεια. Η απεικόνιση όσων θέλουμε να πετύχουμε μπορεί να μας βοηθήσει να τα πραγματοποιήσουμε πιο γρήγορα. Άρα αν σκέφτεστε την αφθονία μπορεί να σας βοηθήσει ώστε να κάνετε το στόχο σας πραγματικότητα.

  1. Σκεφτείτε τις προθέσεις σας

Στον πνευματικό κόσμο η πρόθεση είναι το παν. Έτσι αν θέλετε περισσότερα χρήματα πρέπει πρώτα να σκεφτείτε τι σκοπεύετε να κάνετε με αυτά. Θέλετε να τα ξεκινήσετε μια επιχείρηση; Θέλετε να τα αποθηκεύσετε; Θέλετε να βγείτε από το χρέος; Μόλις ρυθμίσετε τις προθέσεις σας, τα υπόλοιπα θα λάβουν χώρα πολύ γρήγορα.

  1. Δείξετε ευγνωμοσύνη

Η ενέργει πηγαίνει όπου υπάρχει ενέργεια. Επικεντρωθείτε περισσότερο σε αυτό που θέλετε και ταυτόχρονα νιώστε ευγνωμοσύνη. Μην παίρνετε όλα όσα έχετε ως δεδομένα αλλά εκτιμήστε τα ακόμα περισσότερο. Όταν λοιπόν αρχίσετε να νιώθετε ευγνώμονες για τα χρήματα που έχετε θα παρατηρήσετε ότι τα οικονομικά θα αρχίσουν να βελτιώνονται.

  1. Αντιμετωπίστε τα χρήματα άλλων ανθρώπων, όπως θα θέλατε να αντιμετωπίσουν τα δικά σας

Για κάθε δράση υπάρχει μια ίση αντίδραση. Με απλά λόγια: ρόδα είναι και γυρίζει. Αν βγάλετε προς τα έξω αρνητική ενέργεια, τότε αυτή η αρνητική ενέργεια θα έρθει κάποτε πίσω σε εσάς. Όσο αφορά τα χρήματα αν θέλετε να σας επιστραφούν, δεν θα πρέπει να είστε τσιγκούνηδες, γιατί ό,τι κάνετε αυτό θα σας γυρίσει μπούμερανγκ.  

More for you

 
 

Don't Miss