Πώς μπορείτε να ανανεώσετε το μακιγιάζ στο γραφείο;

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Πώς μπορείτε να ανανεώσετε το μακιγιάζ στο γραφείο;

Περνάμε αρκετές ώρες στο γραφείο και μπορεί να προκύψει έξοδος, τελευταία στιγμή. Πολλές φορές δεν έχουμε αρκετό χρόνο στη διάθεσή μας, να ξεβαφτούμε και να δημιουργήσουμε ένα νέο makeup look. Χρειαζόμαστε λοιπόν ένα προϊόν που θα μας αναζωογονήσει, θα ενυδατώσει επιφανειακά την επιδερμίδα και θα μας βοηθήσει να κάνουμε μικροαλλαγές στο πρωινό μακιγιάζ.

Τα ενυδατικά spray προσώπου είναι το προϊόν που πρέπει να έχετε μαζί σας και στο γραφείο. Εκτός του ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε για να δροσίζεστε, επιπλέον σας ενυδατώνουν και κάνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο fresh.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos


Κάντε ένα ψεκασμό, αφήστε το νερό να απορροφηθεί από την επιδερμίδα και στη συνέχεια εφαρμόστε τοπικά στα σημεία που πρέπει concealer, ανανεώστε μάσκαρα, ρουζ και κραγιόν.

Προσωπικά πάντα έχω ένα concealer στην τσάντα μου. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μπορώ να καλύψω οποιαδήποτε ατέλεια προκύψει στο πρόσωπό μου, ακόμα και με εφαρμογή με το δάχτυλό μου.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Τέλος όταν ξεχνάω να πάρω μαζί μου, ρουζ κάνω την αγαπημένη συνήθεια της γιαγιάς μου. Χρησιμοποιώ το κόκκινο, κοραλί ή ροζ κραγιόν που έχω στην τσάντα μου, στα μάγουλά μου με ταμποναριστές κινήσεις. Πάλι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το μάγουλό μου δείχνει ροδαλό και φρέσκο. Δοκιμάστε το κι εσείς, κάτι ξέρανε οι γιαγιάδες μας!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
 

 

More for you

 
 

Don't Miss