Πώς κατάφερα να κάνω επάγγελμα αυτό που αγαπώ

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Πώς κατάφερα να κάνω επάγγελμα αυτό που αγαπώ

Όλες μας έχουμε όνειρα και όλες μας θέλουμε να πετύχουμε σε αυτό που αγαπάμε, διαφορετικά άλλωστε δεν θα είχε νόημα η καθημερινότητά μας. Το πόσο εφικτό είναι αυτό που ονειρεύεται η καθεμία είναι υποκειμενικό, κοινός παρονομαστής όμως είναι το γεγονός πως ποτέ δεν πρέπει να σταματάμε την προσπάθεια

Και επειδή πολλά πράγματα είναι και θέμα σωστού timing, δεν ξέρω κάτι πιο όμορφο από το να σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις επιτέλους αυτό που θέλεις. Ό,τι κι αν είναι αυτό. Και είναι κάτι που μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε τομέα της ζωής μας. Κάπως έτσι ένιωσα όταν άφησα τις «κανονικές» σπουδές μου για να ασχοληθώ με αυτό που πραγματικά ήθελα. Το να αφήνεις ένα πανεπιστήμιο για να σπουδάσεις μόδα είναι κάτι που ο περισσότερος κόσμος όχι απλά δεν εγκρίνει αλλά απορεί και λίγο. Είναι όμως και αυτό που με οδήγησε να ασχολούμαι σήμερα επαγγελματικά με αυτό που αγαπάω. Και αυτό έγινε επειδή δεν φοβήθηκα να το κάνω. Επειδή όταν μου δόθηκε η ευκαιρία την πήρα.

Αυτό δηλαδή που σε καλούμε να κάνεις και εσύ τώρα, σε περίπτωση που ονειρεύεσαι μια καριέρα στον χώρο της μόδας. Τα όνειρα, οι φιλοδοξίες και η θέληση δεν πρέπει να σταματάνε πουθενά, ειδικά όταν το timing σου επιτρέπει να τα κάνεις πραγματικότητα.

Στην προκειμένη περίπτωση, το όνειρό σου μπορεί να είναι ένα βήμα μακριά! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις μέρος στον υπέροχο διαγωνισμό του jenny.gr σε συνεργασία με την Toi&moi και να διεκδικήσεις μια ευκαιρία να γίνεις εσύ το επόμενο fashion talent της ελληνικής μόδας!

Σκέψεις όπως «θα πετύχω;» ή «θα αρέσει η δουλειά μου;», δεν θα πρέπει να σε τρομάζουν αλλά να γίνουν το κίνητρο για να αποδείξεις ότι αξίζεις να είσαι εσύ εκείνος που θα κερδίσει το μεγάλο βραβείο του διαγωνισμού μας με την Toi&moi. Όλα από ένα όνειρο ξεκινούν άλλωστε και, με τις σωστές συνθήκες, στο τέλος γίνονται πραγματικότητα. Πού ξέρεις, μπορείς σε λίγους μήνες να είσαι εσύ ο πρωταγωνιστής του fashion show που ετοιμάζουμε! 

More for you

 
 

Don't Miss