Τα Petra & Kosmima στολίζουν τα καλοκαίρια μας

Τρίτη 06 Ιουνίου 2017

Τρίτη 06 Ιουνίου 2017

Τα Petra & Kosmima στολίζουν τα καλοκαίρια μας

Petra & Kosmima, μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της χρυσοχοΐας με μεγάλη τεχνογνωσία στη κατασκευή κοσμημάτων από το 1969.Μεγαλη ποικιλία από χρυσό και ασήμι με έμφαση στη λεπτομέρεια και επιλεγμένους πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους δικής μας εισαγωγής.

Μπαίνοντας στην επιχείρηση και αναλαμβάνοντας το τμήμα σχεδιασμού, εμπνευσμένη από τα πολυάριθμα ταξίδια μου (ως πρώην αεροσυνοδός) και γνωρίζοντας διαφορετικούς λαούς, είδα τη ξεχωριστή θέση που έχουν οι πέτρες στη ζωή των ανθρώπων. Στέφτηκα λοιπών η νέα μας συλλογή να εναρμονίζει τη καλαισθησία του κοσμήματος με τη “δύναμη” της πέτρας. Έτσι εκτός από ομορφιά να προφέρουν εσωτερική ηρεμία, δύναμη και θετική ενέργεια σε όποιον τα φοράει.

Οι προσιτές τιμές, η μεγάλη ποικιλία σχεδίων που ικανοποιούν όλα τα γούστα, η δυνατότητα παραγγελίας κοσμημάτων όπως εσείς τα έχετε φανταστεί (custom made) και η μεγάλη ποικιλία σε πέτρες είναι χαρακτηριστικά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε.

Η αποστολή των προϊόντων μας σε όλη την Ελλάδα είναι δωρεάν ενώ αν επιθυμείτε μπορείτε να μας γνωρίσετε από κοντά στην έδρα μας Αιόλου 102 στο κέντρο της Αθήνας.

Θα τα βρείτε και στο Women In Action 2017 - Summer Market & Happenings στις 11 Ιουνίου

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

Don't Miss