Το office look που δείχνει ωραίο και μετά τη δουλειά

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Το office look που δείχνει ωραίο και μετά τη δουλειά

Πόσες φορές δεν μας τυχαίνει να κανονίσουμε μια έξοδο μετά τη δουλειά, ειδικά τώρα που πιάνει το καλοκαίρι και οι συναντήσεις με φίλους και γνωστούς γίνονται ακόμα περισσότερες.

Υπάρχει επομένως μια ανάγκη να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένες από θέμα styling, κάτι που πρέπει όμως να συμβαδίζει και με το dress code της δουλειάς μας, αφού το πιο πιθανό είναι να μην έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε outfit ενδιάμεσα. Εκεί είνα που πρέπει να ποντάρουμε σε κάτι που ταιριάζει και στις δύο περιστάσεις, το οποίο μπορεί να είναι μια μικρή λεπτομέρεια, όπως για παράδειγμα οι κόκκινες πινελιές στο look μας.

Και αυτό διότι το κόκκινο είναι μια απόχρωση που ταιριάζει σχεδόν σε καθε γυναίκα, επομένως είναι ιδανική επιλογή τόσο για να δημιουργήσουμε με μια διακριτική εντύπωση στο γραφείο όσο και για να τραβήξουμε την προσοχή στην έξοδό μας μετά από αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Δείτε στην παραπάνω gallery πώς μπορείτε να ενσωματώσετε το κόκκινο χρώμα στα σύνολα γραφείου σας και εκμεταλλευτείτε το για να εντυπωσιάσετε και σε ό,τι μπορεί να έχετε κανονίσει μετά τη δουλειά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss