Φορέστε αυτό το top στη δουλειά για να είσαστε καλυμμένες με τον καιρό

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Φορέστε αυτό το top στη δουλειά για να είσαστε καλυμμένες με τον καιρό

Το να συνθέτουμε κάθε μέρα ένα ωραίο σύνολο για να φορέσουμε στη δουλειά μας είναι από μόνο του challenging, ειδικά δε όταν ο καιρός μας κάνει παιχνίδια και αλλάζει αρκετά μέσα στην ημέρα.

Σαν αποτέλεσμα, είτε ξεκινάμε από το σπίτι ελαφρά ντυμένες επειδη είναι και Ιούνιος, είτε φοράμε κάτι πιο βαρύ λόγω της κακοκαιρίας των τελευταίων ημερών και όσο περνάει η ώρα υποφέρουμε από τη ζέστη.

Προκειμένου λοιπόν να αποφύγουμε και τα δύο αυτά προβλήματα, μία καλή λύση είναι να ποντάρουμε σε κομμάτια που μπορούν να μας βολέψουν και στη ζέστη και σε περίπτωση που κάνει λίγη ψυχρούλα. ΜΙα ωραία επιλογή σε αυτό το στιλ, είναι οι μπλούζες και τα φορέματα με φαρδιά μανίκια, κάτι που βλέπουμε να φοριέται πάρα πολύ τις τελευταίες σεζόν αφού πρόκειται για μια λεπτομέρεια που κάνει τα απλά ρούχα να μοιάζουν με statement pieces.

Ο λόγος μάλιστα που είναι ταιριαστά για τον καιρό είναι ότι αν και μακρυμάνικα, είναι όσο φαρδιά πρέπει ώστε να μην εφαρμόζουν στο σώμα και μας ζεσταίνουν περισσότερο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Όπως θα δείτε και στην παραπάνω gallery, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να συνδυάσετε σωστά ένα τέτοιο ιδιαίτερο τοπ ώστε το αποτέλεσμα να είναι άρτιο αν και, εφόσον μιλάμε για office look, νομίζω ότι η πιο safe επιλογή είναι να το φορέσετε με ένα απλό τζιν παντελόνι, ώστε να μη δείχνει υπερβολικό. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss