Το χαρακτηριστικό που πρέπει να τονίζετε ακόμα και αν είστε άβαφες

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Κυριακή 09 Ιουλίου 2017

Κυριακή 09 Ιουλίου 2017

Το χαρακτηριστικό που πρέπει να τονίζετε ακόμα και αν είστε άβαφες

Είναι το βασικό χαρακτηριστικό σε κάθε γυναικείο πρόσωπο. Οποιοδήποτε μακιγιάζ και αν επιλέξετε είναι απαραίτητο να τονίζετε το σχήμα των φρυδιών σας και να γεμίζετε τα κενά που υπάρχουν-σπάνια συναντάμε πυκνά, γεμάτα φρύδια.

Από το πιο φυσικό, μέχρι το πιο έντονο makeup look τα τονισμένα φρύδια είναι must. Ιδιαίτερα τα working girls που χρειαζόμαστε έντονο βλέμμα, είναι απαραίτητο κάθε πρωί να φτιάχνουμε το σχήμα τους, ακόμα και αν επιλέξουμε να πάμε άβαφες στη δουλειά μας.

Με μολύβι φρυδιών ή σκιά και γωνιακό πινελάκι γεμίζουμε αρχικά τα κενά και στη συνέχεια οριοθετούμε το σχήμα που θέλουμε να έχουν-πιο παχύ, με τόξο ή ίσιο.

Αν κάνουμε full makeup, το βάψιμο των φρυδιών είναι το τελευταίο βήμα, καθώς δεν πρέπει να μπει από πάνω πούδρα ή foundation-concealer. Ιδανικά προτιμήστε το προϊόν που θα χρησιμοποιήσετε να είναι ένα με δύο τόνους πιο ανοιχτό από το φυσικό χρώμα τους, για να μην είναι τόσο έντονο το αποτέλεσμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Extra Tip: Για ακόμα πιο δυναμικό βλέμμα εφαρμόστε μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας και κατά προτίμηση στις ρίζες και όχι στις άκρες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss