3+1 μυστικά επιτυχίας της Anna Wintour

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Κυριακή 06 Αυγούστου 2017

Κυριακή 06 Αυγούστου 2017

3+1 μυστικά επιτυχίας της Anna Wintour

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία σχετικά με τη δυναμική επιρροή της Anna Wintour στον κόσμο της μόδας. Η editor-in-chief της Vogue και artistic director εξουσιάζει τη βιομηχανία της μόδας και όχι μόνο. Από την ταινία " The Devil Wears Prada" αλλά και από τις φήμες που επικρατούν για εκείνη, γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μία γυναίκα με σκληρή προσωπικότητα, που δύσκολα αλλάζει τη γνώμη της ωστόσο παραδέχεται τα λάθη της.  
 

Αποφεύγει τις συνεντεύξεις και τις συχνές εμφανίσεις της στα μέσα. Έχουμε διαβάσει δηλώσεις της κυρίως σε άρθρα της Vogue, όπου μέσα από αυτά έχουμε μάθει και κάποια από τα μυστικά της επιτυχίας της, στον επαγγελματικό τομέα.

  • Είναι αποφασιστική.
  • Έμαθε πολλά για τον επαγγελματικό, απλά παρατηρώντας τον πατέρα της. Από εκείνον έμαθε ότι πρέπει να εμψυχώνεις τον κόσμο, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο.
  • Δε λυπάται ποτέ και κανέναν. Παρά το γεγονός ότι παραδέχεται τα λάθη της, η Anna συμβουλεύει "να προσπαθήσετε να μάθετε από τα λάθη σας" και "να προχωράτε" χωρίς να λυπάστε. "Νομίζω ότι οι άνθρωποι το σέβονται αυτό και εργάζονται καλύτερα κάτω από αυτές τις συνθήκες".
  • Εμπιστεύεται το ένστικτό της και συμβουλεύει τους υπαλλήλους της να κάνουν το ίδιο.
     

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
0 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss